Samsung: Ετοιμάζει event στις 29/04, παρουσιάζει το Galaxy K Zoom;

15 Απριλίου 2014

Πρόσκληση - «μυστήριο» δημοσίευσε πριν λίγες ώρες η Samsung, καλώντας μας στις 29 Απριλίου να «συλλάβουμε τη στιγμή» (Kapture The Moment). Μπορεί για κάποιους η πρόσκληση να αποτελεί όντως μυστήριο, όμως για όσους ασχολούνται στενότερα
με τη θεματολογία της Samsung η 29η του μήνα είναι χωρίς αμφιβολία, η ημερομηνία παρουσίασης του Samsung Galaxy K Zoom

Πρόκειται για μια φωτογραφική πρόταση της εταιρίας, η οποία διαθέτει Android 4.4.2 KitKat, οθόνη 4.8 ιντσών 720p ανάλυσης, επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων στα 1.6GHz, κάμερα στα 20MP με οπτικό ζουμ 10X και Xenon Flash, εμφάνιση παρόμοια με αυτή του Galaxy S5 και φυσικά, διαστάσεις ανάλογες με αυτές του Galaxy S4 Zoom, απόλυτα δικαιολογημένες για τα δεδομένα του φωτογραφικού του φακού. Εντύπωση προκαλεί φυσικά η μετονομασία της συσκευής, μιας και βλέπουμε να μην ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου του, προσθέτοντας ίσως μια νέα, ξεχωριστή σειρά συσκευών στην υπάρχουσα γκάμα της εταιρίας. 

Περιμένουμε λοιπόν την επίσημη παρουσίαση της συσκευής σε μερικές ημέρες, η οποία θα μας κάνει γνωστή κάθε λεπτομέρεια σχετικά με αυτή. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger