Samsung Galaxy Note 4: Διέρρευσαν τα πρώτα στοιχεία (φήμες)

07 Απριλίου 2014

Μπορεί το Samsung Galaxy Note 3 να μετρά μήνες ζωής στην αγορά, δε σημαίνει όμως πως η Κορεατική εταιρία έχει αφήσει στην άκρη το διάδοχο του κορυφαίου της phablet. Ο λόγος φυσικά για το Galaxy Note 4, το οποίο - όπως όλα δείχνουν - θα είναι ο «μεγάλος
αδερφός» του αναμενόμενου Galaxy S5. Τι θα λέγατε όμως, να παίρναμε μια ιδέα των χαρακτηριστικών του μέσα από κάποιες πρώιμες φήμες; 

Πιθανόν είναι να μη διαφέρει οπτικά από το Galaxy S5, κρατώντας την σχεδιαστική παράδοση της Samsung. Παράλληλα, θα εξοπλιστεί με δυνατότητες αντοχής σε σκόνη και νερό, κάνοντας το πιο ανθεκτικό και «σκληρό» σε κακουχίες. Στο «ζουμί» τώρα, αναφορές θέλουν ανάλυση οθόνης 2560 x 1440, ακόμη και 4K, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί κάποια επίσημα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά έναν έξι-πυρήνων Exynos επεξεργαστή από τη Samsung στη συσκευή ή ακόμη και τον Snapdragon 801. Στα υπόλοιπα, τέλος, περιμένουμε κάμερα με αισθητήρα 20,1 megapixel και υποστήριξη προτύπων USB 3.0/2.0. 

Περιμένουμε φυσικά περισσότερες φήμες ως την επίσημη παρουσίαση του, μαζί φυσικά με πιθανές φωτογραφίες, screenshots ή κάποια άλλη λεπτομέρεια του αναμενόμενου phablet της εταιρείας. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger