Δωρεάν οι ομαδικές βιντεοκλήσεις στο Skype

28 Απριλίου 2014

Ως απάντηση στον έντονο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει, μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή κίνηση της Microsoft να διαθέσει δωρεάν για όλους τη δυνατότητα ομαδικών βιντεοσυζητησεων μέσω του Skype.
Μέχρι σήμερα η ομαδική βιντεοκλήση ήταν διαθέσιμη μόνο επί πληρωμή μέσα στο πακέτιο Skype Premium σε αντίθεση με το Hangouts της Google το οποίο ήταν διαθέσιμο χωρίς κάποια χρέωση από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Συγκεκριμένα η χρέωση είχε οριστεί στα $8.99 συμπεριλαμβανομένου όμως και δωρεάν κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

Για όσους δε γνωρίζουν, η ομαδική βιντεοκλήση μέσω Skype υποστηρίζει έως και 10 διαφορετικά άτομα ταυτόχρονα. Στην ανακοίνωση της η Microsoft ενημερώνει ότι το νέο καθεστώς ισχύει για τις εκδόσεις του Skype σε Windows, Mac και Xbox One ενώ στο μέλλον θα υπάρξει υποστήριξη και για άλλες πλατφόρμες.

Οδηγίες για το πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια τέτοια βιντεοκλήση, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το Skype.


 Site: Skype Blog via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger