Πόσο μακριά θα έφτανες για να σώσεις το smartphone σου που έπεσε στον υπόνομο;

05 Απριλίου 2014

16χρονη Ella, περπατούσε ένα απόγευμα με την φίλη της στην πόλη της, το Dover, στη Μεγάλη Βρετανία. Μιλούσαν και η Ella πήγε να βάλει το BlackBerry της στην τσέπη της.
Όταν κατάλαβε πως έκανε λάθος και αντί να το βάλει στην τσέπη της, της έπεσε και, είχε την ατυχία να το βλέπει να χάνεται στην σχάρα για τα όμβρια, στην άκρη του δρόμου.
Η 16χρονη Αγγλίδα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν ήθελε να το αφήσει έτσι. Ήθελε να προσπαθήσει να πάρει πίσω το τηλέφωνό της. Με την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζει τα 16χρονα αυτού του κόσμου, ειδικά αυτά που προσπαθούν να γίνουν ξανθιές με αρκετό ντεκαπάζ, απομακρύνει την σχάρα και μπαίνει μέσα με τα πόδια, με σκοπό να προσπαθήσει να φτάσει το BlackBerry με τα πόδια της. Αλλά της προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα.
Σφήνωσε.
Έτσι, εκτός από το σπασμένο BlackBerry που παρέμενε στην άκρη του υπονόμου, η 16χρονη Ella είχε να αντιμετωπίσει και τα γέλια όλων όσων έσπευσαν στην περιοχή και την έβλεπαν σφηνωμένη στη σχάρα του υπονόμου, μέχρι να έρθει η πυροσβεστική. Συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της.
Το βρετανικό δίκτυο ITV που την κάλεσε για συνέντευξη το επόμενο πρωί βέβαια, σε μία γενναιόδωρη κίνηση που εξασφάλισε την λατρεία όλων των 16χρονων ξανθών με ντεκαπάζ της χώρας, δώρισε στην Ella ένα iPhone. Και κάπως έτσι η Ella (και όχι το BlackBerry της), κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger