Sony: Συσκευές της σειράς Xperia Z αναβαθμίζονται σε KitKat μέσα στον Μάιο

19 Απριλίου 2014

Η Sony πρίν λίγο καιρό, μας είχε ενημερώσει πως θα έφερνε το Android 4.4 KitKat στις περισσότερες συσκευές της με έτος κατασκευής απο το 2013 και πλέον το επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά, λέγοντας ότι το update θα είναι διαθέσιμο από τον Μάιο για τα
Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR και Xperia Tablet Z.

Παλαιότερα, υπήρξαν φήμες ότι η εταιρεία σχεδίαζε την κυκλοφορία της νέας αναβάθμισης για παλαιότερες συσκευές της σειράς Xperia Z κατά την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου, αλλά πλέον και επίσημα μαθαίνουμε πως σε λίγες εβδομάδες, οι κάτοχοι των προαναφερθέντων συσκευών θα έχουν την δυνατότητα να εγκαταστήσουν το Android 4.4 KitKat στα Xperia Z τους.

Συγκεκριμένη ημερομηνία περί διάθεσης του update, δεν έχει δοθεί, αλλά λογικά από τα μέσα Μαΐου και μετά, θα περιμένουμε τα δικά σας σχόλια αφού έχετε κάνει λήψη του νέου update και έχετε ολοκληρώσει την όλη διαδικασία αναβάθμισης που απαιτείται. Άρα, θα ήμαστε εδώ να ακούσουμε τις δικές σας εντυπώσεις και να μοιραστείτε την εμπειρία σας για την λειτουργία της πιο πρόσφατης έκδοσης της πλατφόρμας Android στις συσκευές της σειράς Z της Sony. 



[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger