The Expanse: Φανταστείτε το Game of Thrones στο διάστημα

17 Απριλίου 2014

Έτσι έχουν χαρακτηρίσει τη νέα σειρά 10 επεισοδίων που έχει ετοιμάσει το κανάλι Syfy και η οποία έχει βασιστεί στο βιβλίο του James S.A. Corey, Leviathan Wakes. Για το οποίο ο George R.R. Martin έχει πει πως είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που διάβασε
μία τόσο"kick-ass space opera". "To Leviathan Wakes είναι μία διαπλανητική περιπέτεια που έχει γραφτεί με τον τρόπο που πρέπει" και για να το λέει ο Martin σίγουρα κάτι θα ξέρει.

To σενάριο το δουλεύουν οι Mark Fergus και Hawk Ostby (Children of Men, Iron Man) και πρόκειται για ένα επικών διαστάσεων θρίλερ που είναι τοποθετημένο 200 χρόνια στο μέλλον, και μιλάει για την υπόθεση μίας εξαφανισμένης γυναίκας, της οποίας τα ίχνη θα ακολουθήσουν ένας ντετέκτιβ και ένας διοικητής διαστημόπλοιου. Στην μεγάλη αυτή περιπέτεια θα βρεθούν να διασχίζουν το ηλιακό σύστημα και να αποκαλύπτουν τη μεγαλύτερη συνομωσία της ανθρώπινης ιστορίας.
Όπως διαβάσαμε στο Entertainment Weekly η σειρά του Syfy θα γυριστεί σε συνεργασία με το Alcon Television Group, σε μία προσπάθεια του καναλιού να συνεχίσει τις εντυπωσιακές sci-fi fantasy ιστορίες.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger