To Spotify τα έβαψε… μαύρα

03 Απριλίου 2014

Νέα εμφάνιση αποκτά η υπηρεσία streaming μουσικής on demand, Spotify, που κάνει το πρώτο της μεγάλο redesign από το 2008.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια προσπάθεια ομοιόμορφης εμφάνισής του σε κάθε πλατφόρμα όπου λειτουργεί (mobile, web, desktop, κλπ.).




Έτσι, εκτός από το νέο πιο σκούρο look που περιλαμβάνει πιο ευανάγνωστη τυπογραφία και πιο στρογγυλεμένα φιλικά προς το μάτι εικονίδια, το Spotify φέρνει και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης της αγαπημένης μας μουσικής, διευκολύνοντας κατά πολύ την ταξινόμηση και την κατηγοριοποίηση των κομματιών, ανά άλμπουμ, καλλιτέχνη κλπ.
Μάλιστα, η νεα σκουρόχρωμη, μινιμαλ εμφάνισή του Spotify δίνει την αίσθηση που έχει κάποιος όταν μπαίνει στον κινηματογράφο.

Τέλος, η υπεύθυνη προώθησης της πλατφόρμας Michelle Kadir εξηγεί: “Ακριβώς αυτό θέλαμε να πετύχουμε με τον επανασχεδιασμό. Ο χρήστης κάνει log in στο Spotify, τα φώτα χαμηλώνουν και η μουσική έρχεται στο προσκήνιο”.


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger