Το Top10 των πιο δημοφιλή παιχνιδιών στο Steam!

16 Απριλίου 2014

Η Valve μπορεί να αποδεικνύεται… στρείδι όταν πρόκειται για πωλήσεις μέσα από το Steam, την πλατφόρμα ψηφιακής διανομής της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος τρίτος να βγάλει στατιστικά και στοιχεία για λογαριασμό της.


Το κατάφεραν τα παλικάρια του Ars Technica που έψαξαν χιλιάδες προφίλ χρηστών του Steam προκειμένου να διαπιστώσουν ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια. Κατ’ αρχάς, όπως και τα παιδιά του Kotaku, έτσι κι εμείς σε προτρέπουμε να διαβάσεις την εν λόγω έρευνα διότι πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Από εκεί και πέρα τώρα, τα δημοφιλέστερα παιχνίδια (i.e. αυτά που μετρούν τις περισσότερες παρουσίες στις βιβλιοθήκες των παικτών) είναι τα ακόλουθα:
1. Dota 2 – 25,93%
2. Team Fortress 2 – 20,30%
3. Half-Life 2: Lost Coast – 12,77%
4. Counter-Strike: Source – 11,99%
5. Half-Life 2: Deathmatch – 11,02%
6. Left 4 Dead 2 – 10,71%
7. Counter-Strike – 9,78%
8. Half-Life 2 – 8,05%
9. Portal – 7,36%
10. Counter-Strike: Condition Zero – 7,19%
Όχι, δεν είναι το top10 της Valve, απλά οι 10 δημοφιλέστεροι τίτλοι ανήκουν στη μαμά-εταιρεία του Steam! Πρώτο παιχνίδι διαφορετικής εταιρείας είναι Day of Defeat που βρίσκεται στην 11η θέση και ανήκει στην Activision.
Τώρα, ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον στοιχείο αφορά τις ώρες που έχουν γράψει οι παίκτες παίζοντας τα παιχνίδια που έχουν στις συλλογές τους. Πολλοί ισχυρίζονται ότι οι χρήστες του Steam αγοράζουν επειδή βρίσκουν προσφορές και όχι επειδή παίζουν. Το γράφημα που ακολουθεί τα λέει όλα –κι ας είναι στα αγγλικά:
total-time-played-games-on-steam
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger