Η Warner Bros. έχει 11 ταινίες της DC σε εξέλιξη

30 Απριλίου 2014

Ναι ναι. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έντεκα. Εκτός φυσικά από το Batman Vs. Superman που ήδη ετοιμάζεται και την πρόσφατη ανακοίνωση πως ο Zack Snyder θα αναλάβει και το πολυαναμενόμενο Justice League, η Wall Street Journal 
έκανε γνωστό, σε δύο ξεχωριστά άρθρα της, πως η DC Comics και κατ' επέκταση η Warner Bros. έχουν στα σκαριά πολλά projects. Πάρα πολλά.

Η εφημερίδα έκανε αναφορά για τέσσερις ταινίες που δεν θα έχουν σχέση με το Justice League κόσμο. Αυτές είναι οι Shazam, Metal Men100 Bullets και Fables, για τις οποίες είχαν κατά καιρούς ακουστεί πολλές πληροφορίες, ενώ έκανε λόγο για άλλες εννέα ταινίεςπου είναι στο πρόγραμμα.
Τα σίγουρα μέχρι τώρα επτά φιλμ είναι τα Batman Vs. Superman, Justice League, Shazam, Metal Men, 100 Bullets, Fables συν το Sandman, του David Goyer με τον Joseph Gordon-Levitt. Ποια είναι τα άλλα τέσσερα; Ανάμεσα σ' αυτά πρέπει να συμπεριλαμβάνεται σίγουρα η Wonder Woman αφού η Gal Gadot έχει υπογράψει ήδη συμφωνία για τρεις ταινίες για να την υποδυθεί. Τα υπόλοιπα μπορεί να είναι κάποια ανάμεσα στα AquamanThe Flash, Sleepers, ενώ ίσως πρόκειται και για δύο ξεχωριστά φιλμ των Batman και Superman. Σιγά σιγά όλο και κάποιο νέο θα προκύπτει και τα πράγματα θα ξεδιαλύνουν γύρω από την υπόλοιπη τετράδα.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger