Έρχονται τα παιχνίδια του Xbox 360 στο Xbox One;!

09 Απριλίου 2014

Η αλλαγή ηγεσίας στην κατηγορία του Xbox στη Microsoft φαίνεται πως φέρνει και αλλαγή ρότας σε ό,τι αφορά το περίφημο backwards compatibility, τουτέστιν τη συμβατότητα του Xbox One με τα παιχνίδια του Xbox 360 –τουλάχιστον.
Όσο να “ναι, η αντικατάσταση του Ντον Μάτρικ από τον Φιλ Σπένσερ φέρνει εξελίξεις. Όπως λοιπόν είπε ο Φρανκ Σάβατζ από το τμήμα ανάπτυξης του Xbox, σύμφωνα με την αυστραλιανή έκδοση του Kotaku, η Microsoft δουλεύει εντατικά προκειμένου να βρει λύση στο πρόβλημα τηςσυμβατότητας του Xbox One με παιχνίδια του Xbox 360.
«Υπάρχουν σχέδια αλλά δεν είναι έτοιμα ακόμα δυστυχώς. Εν τέλει είναι δύσκολο να εξομοιώσουμε το περιβάλλον του PowerPC σε αυτό του X86. Έτσι λοιπόν για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο αλλά να είστε σίγουροι πως κι εγώ θα ήθελα το αντίθετο όσο κι εσείς», ήταν τα λόγια του Σάβατζ. Όπως δε, συμπλήρωσαν κι από τη Microsoft «θα ήταν φοβερή πρόκληση η εξομοίωση δύο τελείως διαφορετικών αρχιτεκτονικών αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια που να ευνοούν αυτή την εξέλιξη».
Το θέμα όμως ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Ε, που θα πάει, κάποια στιγμή θα φτάσει και στη λιμνούλα…
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger