Xbox One με Titanfall στα 420 ευρώ

14 Απριλίου 2014

Το Amazon μειώνει την τιμή της κονσόλας. [UPDATE]
[Αρχική δημοσίευση: 25/2/14] Μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για μείωση τιμής του Xbox One στα 484 ευρώ και Titanfall bundle στα 500 ευρώ, τα καταστήματα GameStop πωλούν την κονσόλα μαζί με το Titanfall 30 λίρες φθηνότερα.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την κονσόλα να πωλείται στις 370 λίρες (450 ευρώ) από τα Gamestop. Είναι φανερό ότι το κατάστημα αυτό θα έχει το μικρότερο οικονομικό όφελος από τις πωλήσεις αλλά ελπίζει πλέον στην ποσότητα. 

Το πακέτο Xbox One με Titanfall παρέχει πέρα από το χειριστήριο, το Kinect και το headset, ένα παιχνίδι Titanfall με μηνιαία συνδρομή Xbox Live Gold. To πακέτο αυτό κυκλοφορεί στις 14 Μαρτίου, μαζί με την κυκλοφορία του FPS σε PC, Xbox One και Xbox 360.
Μόλις χθες η Microsoft ανακοίνωσε την επίσημη μείωση τιμής, αλλά απ' ότι φαίνεται οι retailers πωλούν ήδη την κονσόλα πολύ πιο κάτω από το αναμενόμενο.
[UPDATE: 14/4/14] Το Amazon μειώνει την τιμή της κονσόλας μαζί με το Titanfall στις 349 λίρες (420 ευρώ). Το ίδιο και το ASDA.com.
Άραγε θα ακολουθήσει ανακοίνωση για νέα επίσημη μείωση τιμής από πλευράς Microsoft; 
Η παραπάνω μείωση έρχεται μόλις δύο μήνες μετά την αρχική του Φεβρουαρίου, βάση της οποίας η Microsoft έδινε την κονσόλα 20-30 ευρώ φθηνότερα, ενώ στην παλιά τιμή των 500 ευρώ μπορούσατε πλέον να πάρετε μαζί και το Titanfall που θεωρείται σήμερα ο κορυφαίος exclusive τίτλος όγδοης γενιάς. Όπως όλα δείχνουν όμως, οι retailers αποφασίζουν να πουλήσουν αρκετά πιο χαμηλά από την προτεινόμενη τιμή.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger