10 εκ. συνδρομητές και 40 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες για το Spotify

21 Μαΐου 2014

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία δημοσιοποίησε σήμερα το Spotify, η δημοφιλέστερη υπηρεσία streaming μουσικής, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει κάνει το ντεμπούτο της και στη χώρα μας.

Η περασμένη χρονιά θεωρείτα από τις πιο σημαντικές για την υπηρεσία αφού επεκτάθηκε από τις 20, στις 56 αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο, με τα νούμερα να δείχνουν 10 εκ. συνδρομητές παγκοσμίως και πάνω από 40 εκ. ενεργούς χρήστες.

Οι μουσικές λίστες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Spotify με τους χρήστες να έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 1.5 δισ. από το 2008 αλλά και να ανανεώνουν ή να δημιουργούν νέες με ρυθμό 5 εκατομμυρίων καθημερινά.

Με βάση των αριθμό των streams, o Eminem και η Rihanna είναι διαχρονικά οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες με τους David Guetta και τη Kate Perry να ακολουθούν. Το πιο δημοφιλές τραγούδι με 235 εκατομμύρια αναπαραγωγές είναι το Wake Me Up του Avicii ενώ ο David Guetta είναι ο καλλιτέχνης με τους περισσότερες followers (περισσότεροι από 5 εκ.).

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος και συνιδρυτής του Spotify, ο Daniel Ek δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Επεκτείνουμε την κυριαρχία μας στο χώρο της ψηφιακής μουσικής και θα συνεχίσουμε να φέρνουμε τη μουσική πιο κοντά σε όλους». Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι από την αρχή λειτουργίας του Spotify το 2008, η υπηρεσία έχει προσφέρει περισσότερα από 1 δις δολάρια στους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger