Στις 24 Ιουνίου ξεκινάει η υποστήριξη των Windows Phone 8.1

12 Μαΐου 2014

Η Microsoft θα ξεκινήσει επίσημα τη διανομή του νέου λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8.1 στις 24 Ιουνίου, ημερομηνία που συμπίπτει με το λανσάρισμα του Lumia 930, της επερχόμενης ναυαρχίδας της Nokia.
Τα Windows Phone 8.1 φέρνουν πολλά νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως το κέντρο ελέγχου, την δυνατότητα εφαρμογής ταπετσαρίας, τη ψηφιακή βοηθό Cortana και άλλες λειτουργίες . Η Microsoft επισημαίνει ότι για 36 μήνες από την ημερομηνία λανσαρίσματος των Windows Phone 8.1 (έως στις 11 Ιουλίου του 2017), θα προσφέρει αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν στην ασφάλεια. Επίσης αναφέρει, ότι οι αναβαθμίσεις εξαρτώνται και από τον κατασκευαστή του κινητού όσο και από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει: “Η Microsoft θα παρέχει ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα, όπως ενδεικτικά ενημερώσεις ασφαλείας, για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα 36 μηνών από την ημερομηνία έναρξης του κύκλου ζωής. Αυτές οι ενημερώσεις θα είναι επαυξητικού τύπου, με κάθε ενημέρωση να έχει σχεδιαστεί πάνω στην προηγούμενη ενημέρωση. Οι πελάτες θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν κάθε ενημέρωση, προκειμένου να εξακολουθήσουν να λαμβάνουν υποστήριξη.

Η διανομή αυτών των επαυξητικών ενημερώσεων μπορεί να ελέγχεται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας ή τον κατασκευαστή του τηλεφώνου από τον οποίο αγοράσατε τη συσκευή σας, και η εγκατάσταση θα απαιτεί να έχετε εγκαταστήσει όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις στη συσκευή σας. Επίσης, η διαθεσιμότητα των ενημερώσεων θα ποικίλλει ανάλογα με την εκάστοτε χώρα, περιοχή και τις δυνατότητες του υλικού”.

 Site: Microsoft
 Site: GeekOnGadgets via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger