Η πρώτη ολοκάθαρη αποκαλυπτική ματιά στο Amazon smartphone (photo)

02 Μαΐου 2014

Εδώ και καιρό, έχουν διαρρεύσει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το επερχόμενο smartphone της Amazon. Τώρα, ωστόσο, το BGR δημοσιεύει μία φωτογραφία που αποκαλύπτει το design του Amazon smartphone μέχρι την τελευταία... λεπτομέρεια.

Στις προηγούμενες φωτό που είχαν διαρρεύσει και πάλι από το BGR η συσκευή ήταν καλυμμένη με ένα προστατευτικό, ώστε να μην μπορούν "μη εξουσιοδοτημένοι" να δουν το hardware της πρότασης της αμερικανικής εταιρείας. Αυτή τη φορά, όμως, το Amazon smartphone αποκαλύπτεται μπροστά μας χωρίς κανέναν περιορισμό.

Η φωτογραφία είναι αυθεντική, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του δημοφιλούς site, και έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πηγές. Έχει δημιουργηθεί για εσωτερική χρήση από designers της Amazon. Όπως σχολιάζουν, μάλιστα, χαρακτηριστικά, η σχεδίαση που αποκαλύπτεται έχειστοιχεία από αρκετά superphones της αγοράς, από το iPhone και τη σειρά Galaxy S της Samsung μέχρι το HTC One.
Τι γνωρίζουμε, ωστόσο, έως τώρα για τη συσκευή; Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της είναι ίσως το καινοτόμο interface με τα 3D effects για τα οποία "φροντίζουν" οι τέσσερις συμπληρωματικές κάμερες στις άκρες της μπροστινής επιφάνειας του smartphone. Όσον αφορά τα υπόλοιπα specs, το πρώτο Amazon smartphone φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 720p, τετραπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή, 2GB RAM, κύρια κάμερα στα 13MPixels, ενώ θα ενσωματώνει φυσικά ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση του Androidστη λογική των Kindle fire tablets της αμερικανικής εταιρείας.
Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί σε περίπου ένα μήνα, ενώ, όπως διαβάζουμε, δε θα είναι η μόνη πρόταση που ετοιμάζει η Amazon στο κομμάτι των smartphones. Αναμένουμε, λοιπόν, την επίσημη παρουσίασή της για περισσότερα...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger