Ο Andy Serkis θα βοηθήσει τον Mark Hulk Ruffalo στο Avengers: Age Of Ultron

04 Μαΐου 2014

Ο Μark Ruffalo έχει αναγνωριστεί από τους περισσότερους ως εκείνος που έδωσε την καλύτερη ερμηνεία ως Hulk, αφήνοντας πολύ πίσω εκείνες των Eric Banna (Hulk, 2003) καιEdward Norton (The Incredible Hulk, 2008) που δεν αδίκησαν τον χαρακτήρα
της Marvel,αλλά δεν τον ανέδειξαν κιόλας. Ωστόσο ο Ruffalo, που ξεχώρισε στο ρόλο ενός από τους πλέον διάσημους αλλά και σύνθετους ήρωες της Marvel στο The Avengers, θέλει να γίνει ακόμα καλύτερος όταν πρασινίζει από τα νεύρα του. Γι' αυτό και ζήτησε την βοήθεια του Andy Serkis.

Ο Serkis θεωρείται ένας μάγος του motion capture και με την πρόκληση του Avengers: Age of Ultron να καταφθάνει σιγά σιγά, ο Ruffalo θέλησε να στραφεί στον πλέον ειδικό. Είναι γεγονός πως ο Ruffalo δεν "γεννήθηκε" μέσα στο action σινεμά και έχει συνδέσει το όνομά του κυρίως με δραματικούς και κωμικούς ρόλους. Σίγουρα χρειάζεται ένα χέρι βοηθείας για να βελτιώσει την επαφή του με το είδος, γι' αυτό και ζήτησε από τον Serkis να του μάθει όλα τα μυστικά του motion capture, ένα κεφάλαιο που ο Serkis το παίζει στα δάχτυλα.
Η υπερπολύτιμη συμβολή του στα Lord of the Rings, King Kong, The Adventures of Tintin, Rise of the Planet of the Apes μιλάει από μόνη της. Από το Gollum μέχρι τον Ceasar, ο άνθρωπος είναι ένα φαινόμενο και σίγουρα ο απόλυτα κατάλληλος για να βοηθήσει τον Ruffalo να ισορροπήσει ακόμα καλύτερα τον ανθρώπινο χαρακτήρα του Bruce Banner με την ασυγκράτητη ορμή του Hulk. Αυτή η κίνηση μόνο κέρδος θα αποφέρει στον Ruffalo.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger