Barobot. Ένας ρομποτικός μπάρμαν που ετοιμάζει οποιοδήποτε ποτό!

29 Μαΐου 2014

To Barobot είναι ένα αυτοματοποιημένο ρομποτικό DIY σύστημα, το οποίο έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί μία μεγάλη ποικιλία ποτών με καθαρά αυτόματο τρόπο! Το Barobot που αναζητεί την οικονομική συμβολή των ενδιαφερόμενων χρηστών
μέσω του Kickstarter πρόκειται για ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο και ενδιαφέρον project, το οποίο δημιουργείται εξ’ ολοκλήρου με τη χρήση hardware και software ανοιχτής αρχιτεκτονικής.

Το ποσό που αναζητούν οι δημιουργοί του Barobot για να εκκινήσουν τη διάθεση του project τους, ανέρχεται στις 90.000 λίρες Αγγλίας. H φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τον τρόπο λειτουργίας του εν λόγω project, είναι μάλλον απλή, καθώς αυτό που κάνουν οι δημιουργοί του είναι να προσαρμόζουν τις φιάλες της αρεσκείας τους στη ρομποτική συσκευή και στη συνέχεια μέσω μίας εφαρμογής που τρέχει από οποιοδήποτε smartphone να επιλέγουν το ποτό της αρεσκείας τους. Από τη στιγμή που το Barobot θα λάβει την εντολή, το ποτήρικαθοδηγείται ανάλογα με τον τύπο του ποτού που έχει επιλεγεί και τα υλικά που χρειάζονται, με το Barobot δύναται να υπολογίζει κάθε φορά πόση ποσότητα ποτού απαιτείται για να παραχθεί το εκάστοτε ποτό.
barobot_2
Σίγουρα δεν μπορείτε να μιλήσετε στο Barobot και να βγάλετε τα εσώψυχα σας, όπως συμβαίνει με έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του μπάρμαν, ωστόσο εάν τελικώς περάσει στην κυκλοφορία σίγουρα θα είναι μία πολύ όμορφη προσθήκη στη κουζίνα σας. Για εκείνους βέβαια που έχουν μέσα τους το μικρόβιο  του geek και τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν πιο ενεργά με αυτή την ιδέα, κατασκευάζοντας το δικό τους Barobot μπορούν να ρίξουν μία ματιά στα επίσημα σχέδια της συσκευής που υπάρχουν εδώ.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger