Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ΗΡ Chromebox

23 Μαΐου 2014

Μπορεί πριν μερικούς μήνες, και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο, η ΗΡ να είχε ανακοινώσει πως εργαζεται πάνω στην κατασκευή του δικού της Chromebox, όμως από τότε έως και σήμερα δεν είχε δώσει κάποια λεπτομέρεια γύρω από τα πλάνα της για το εν λόγω σύστημα.
Πλέον όμως, χάρη σε ορισμένα εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας που διέρρευσαν πρόσφατα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάποια από τα βασικα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω μινι υπολογιστή πριν από την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Έτσι λοιπόν, το επερχόμενο HP Chromebox θα έχει διαστάσεις 126 x 124 x 39 mm και θα είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Celeron 2955U χρονισμένο στα 1.4GHz ή έναν Core i7-4600U χρονισμένο στα 2.1GHz προσφέροντας παράλληλα ανάλογα με την έκδοση 2,4 ή 8 GB DDR3L μνήμης.
Στο κομμάτι του αποθηκευτικού χώρου θα διαθέτει έναν Μ.2 SSD χωρητικότητας 16 GB, ενώ θα είναι εφοδιασμένο με Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0, και 3-in-1 card reader.

Η ΗΡ έχει φροντίσει να τοποθετήσει ακόμη εξόδους εικόνας HDMI και DisplayPort ενώ η τιμή του αναμενεται να ξεκινάει από τα 200 δολάρια.

 Site: TechPowerUp via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger