Φοιτητές του πανεπιστημίου της Columbia τρέχουν iOS εφαρμογές στο Android

15 Μαΐου 2014

Για πολλά χρόνια, ένας λόγος διαμάχης μεταξύ των υποστηρικτών του iOS και του Android ήταν οι εφαρμογές. Οι iOS fans θεωρούσαν ότι το λειτουργικό που υποστηρίζουν έχει περισσότερες και καλύτερες εφαρμογές σε σχέση με το αντίπαλο δέος. Βέβαια με τα χρόνια,
το Android κατάφερε και αυτό να αποκτήσει δυνατές και καλογραμμένες εφαρμογές στη συλλογή του με τους χρήστες βέβαια να συνεχίζουν να κοντράρονται σε αυτό το θέμα.

Πρόσφατα όμως, έξι φοιτητές απ' το Πανεπιστήμιο της Columbia κατάφεραν να γεφυρώσουν αυτό το χάσμα, με ένα project που ονομάζεται Cider. Η δουλειά που κάνει το Cider είναι να παραπλανεί τις εφαρμογές που είναι γραμμένες για iOS κάνοντας τες να νομίζουν ότι 'τρέχουν' σε κάποιο iPhone ή iPad και να καταφέρνει να τις 'τρέξει' σε Android λειτουργικό.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει την εφαρμογή σε δράση σε ένα Nexus 7 tablet και όπως μπορούμε να δούμε οι εφαρμογές για iOS τρέχουν κανονικά στο Android. Βέβαια η απόδοση μοιάζει να είναι κάπως απογοητευτική αυτή τη στιγμή με τα προβλήματα να είναι αρκετά όπως η μη πρόσβαση των εφαρμογών σε ένα μέρος του hardware όπως το GPS ή το δίκτυο τηλεφωνίας.


Φυσικά το Cider είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και καθώς ωριμάζει σίγουρα οι περιορισμοί που φαίνεται να υπάρχουν θα ξεπεραστούν. Πληροφορίες για το project μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πώς σας φαίνεται αυτό το project; Θεωρείτε ότι έχει μέλλον ή θα εγκαταλειφθεί σύντομα;




[via[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger