Fantastic Beasts And Where To Find Them: To νέο κεφάλαιο του Harry Potter

17 Μαΐου 2014

Θα ήταν αφύσικο για την J.K. Rowling μετά την απερίγραπτη επιτυχία του Harry Potter να μείνει για τo υπόλοιπο της καριέρας της μακριά από τον αγαπημένο της και τόσο κερδοφόρο μάγο. Έτσι λοιπόν δίνει συνέχεια στις περιπέτειές του ήρωά της με το Fantastic
Beasts And Where To Find Them, μία τριλογία που μας γυρίζει πίσω στο παρελθόν, 70 χρόνια πριν την εμφάνιση του Χάρι Πότερ, της Ερμιόνης και του Ρον. Κάτι που λογικά σημαίνει μην περιμένετε να τους δείτε στην οθόνη, αν και βέβαια με αυτά τα flashbacks που συνηθίζονται κατά κόρον ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Μιλάμε στην ουσία για ένα prequel του Harry Potter όπου θα πρωταγωνιστεί ένας άλλος master της μαγείας, ο Newt Scamander, που ειδικεύεται στα δαιμόνια και άλλα μυστηριώδη. Είναι η πρώτη φορά που η Rowling θα φροντίσει το σενάριο η ίδια, θα μεταφέρει ουσιαστικά δηλαδή το βιβλίο της, κάτι που δεν είχε συμβεί σε κανένα από τα Harry Potter. H ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έχει οριστεί η 18η Νοεμβρίου του 2016 και μέχρι τότε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες θα μαθαίνουμε.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger