HTC One Ace. Κάτω από τα $500 θα κοστίζει το πλαστικό HTC One (M8);

28 Μαΐου 2014

Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν που αποκαλύπτουν το επερχόμενο HTC One Ace, τη πλαστική εκδοχή του γνωστού μεταλλικού HTC One (M8).
Οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τη συσκευή σε μπλε και κόκκινο χρώμα.
Όπως είναι φανερό, το One Ace ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, ενώ παρατηρούμε να μην απουσιάζουν τα δύο στερεοφωνικά ηχεία (BoomSound) από την πρόσοψη.

Το HTC One Ace (HTC One M8 Ace το λένε κάποιοι) είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από πολυανθρακικό υλικό, και αυτό σημαίνει σημαντικά μειωμένο κόστος κατασκευής, κάτι που θα το φέρει σε πολύ καλή θέση, για να ανταγωνιστεί άλλα κορυφαία κινητά. Η οθόνη είναι όμοια με αυτή του HTC One (M8), δηλαδή 5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1080p, ενώ και στον τομέα του εξοπλισμού, με εξαίρεση τις δύο κάμερες δεν θα υπάρχουν αλλαγές (Qualcomm Snapdragon 801, 2GB RAM, 16GB storage).

Όσο αφορά στις κάμερες, στην πρόσοψη αναμένεται να διαθέτει κάμερα 5.0 Megapixels, ενώ στο πίσω μέρος θα διαθέτει κάμερα 13 Megapixels (λιγότερες πιθανότητες να είναι 8.0 Megapixels). Φημολογείται, ότι το κόστος του HTC One Ace θα βρίσκεται κάτω από τα $500.

 Site: GSMArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger