HTC One (M8) Prime: Με οθόνη Quad HD, πιθανή κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο

07 Μαΐου 2014

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η HTC όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, φαίνεται ότι οδηγούν την εταιρία σε γενικό αδιέξοδο με μόνη λύση να τολμήσει να λάβει ριζοσπαστικές αποφάσεις. Κάπως έτσι λοιπόν, η κατασκευάστρια προκειμένου να ανακτήσει το
χαμένο μερίδιο αγοράς και να εμπλουτίσει την γκάμα προϊόντων της προκαλώντας τους ανταγωνιστές της, θα τολμήσει φέτος να διαθέσει μια σειρά μοντέλων που ουσιαστικά θα αποτελέσουν παραλλαγές της ναυαρχίδας της, One M8. Αυτή την φορά ο λόγος για το μοντέλο ονόματι One (M8) Prime, ένα smartphone που θα ξεχωρίζει για την Quad HD οθόνη (1440x2560pixels) και σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων, μια έκδοση πολύ ανώτερη σε specs σε σχέση με την έως τώρα ναυαρχίδα της HTC.

Υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε ότι η ανακοίνωση της συσκευής θα «σκάσει» σαν βόμβα παράλληλα με την περίοδο όπου η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 6ης γενιάς, ενώ θα αναμετρηθεί και με έναν ακόμη άμεσο ανταγωνιστή του, το LG G3, καθώς έχει παρόμοιες δυνατότητες, αφού θα διαθέτει και αυτό οθόνη HD 5.5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 805 στα 2.3GHz, θύρα microUSB 3.0 και μνήμη RAM 3GB.

Θολό το τοπίο όσον αφορά τα υπόλοιπα περί hardware, όμως υπερισχύουν οι φήμες για χρήση και εδώ dual camera με την βασική 5MP τεχνολογίας UltraPixel και την δεύτερη κάμερα 18MP. 

Πιστεύεται ότι με τα πολλά One M8 θα δει κάποιο πραγματικό όφελος η εταιρία ή κινείται λάθος; 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger