LG G3: Παρουσιάστηκε επίσημα, με 3GB RAM, Android 4.4.2, QHD οθόνη 5.5 ιντσών

27 Μαΐου 2014

Σε event που γίνεται αυτή την στιγμή η LG παρουσιάζει την καινούργια της ναυαρχίδα, τον διάδοχο του πολύ επιτυχημένου G2, με την γνωστή πλέον ονομασία... LG G3. Η LG μπορεί να πρόσεξε ιδιαίτερα στην κατασκευή του G3, στο να κόψει τις διαρροές πάλι... όχι.


Έτσι, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ από τα χαρακτηριστικά που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαιώθηκαν. Πάμε λοιπόν να τα δούμε. 

Το G3 λοιπόν μοιάζει αρκετά στον προκάτοχό του, διατηρώντας τα πολύ λεπτά bezel. Οι διαστάσεις του είναι στα 146,3 x 74,6 x 9,1 χιλιοστά και το βάρος του στα 149 γραμμάρια, ενώ σε αντίθεση με τα όσα υποθέταμε, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό κορυφαίας ποιότητας με μεταλλική «υφή» στην πίσω, αποσπώμενη πλευρά. Mπορεί να μην διαθέτει self-healing χαρακτηριστικά όπως η αντίστοιχη του LG G Flex, όμως σύμφωνα με τους Κορεάτες, είναι ανθεκτική σε δακτυλιές και προσφέρει εξαιρετικό grip.

Στην εμπρόσθια όψη ξεχωρίζει ένα από τα μεγάλα ατού της συσκευής. Η οθόνη, διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης 2560 x1440 (Quad HD) τεχνολογίας IPS με πυκνότητα pixel στα 538 ppi, η τρίτη στον κόσμο μετά την Vivo και την Oppo που χρησιμοποιούν μια τέτοια ανάλυση. Η LG υπόσχεται τέλεια απεικόνιση χρωμάτων, αλλά και κανένα πρόβλημα στον τομέα της φωτεινότητας, ατού που χαρακτηρίζει όλες τις οθόνες IPS άλλωστε. Η χρήση του zero-gap panel της LG Display πρακτικά εκμηδενίζει τα πλευρικά bezel.

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το SoC Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC με τετραπύρηνη Krait 400 CPU χρονισμένη στα 2,5 GHz σε συνδυασμό με είτε 2 είτε 3 GB RAM τεχνολογίας LPDDR3, αναλόγως της έκδοσης, που σίγουρα είναι ικανά να του χαρίσουν την απαραίτητη άνεση στην πλοήγηση στο UI του Android 4.4.2 KitKat. Το συγκεκριμένο SoC φαίνεται να είναι το mainstream για το πρώτο μισό του 2014, μια και το χρησιμοποιούν όλες οι ναυαρχίδες (HTC One (M8), Samsung Galaxy S5, Oppo Find 7, Sony Xperia Z2, Oneplus One). Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι αρχικά στα 16/32 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD με μέγιστη χωρητικότητα που αγγίζει τα 128GB. 



Στο θέμα της κάμερας, η LG βάζει τα δυνατά της, εξοπλίζοντας το G3 με μια οπίσθια με αισθητήρα στα 13 megapixel, φωτεινό φακό διαφράγματος f/2.0, με βελτιωμένο OIS το οποίο υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη σταθεροποίηση κατά την φωτογράφιση. Μια πρωτοπορία στον τομέα της φωτογραφικής είναι και το καινούργιο σύστημα αυτόματης εστίασης με την βοήθεια laser (Laser assisted AutoFocus) κατά την διάρκεια νυχτερινών λήψεων, κάνοντας την λειτουργία autofocus ακόμα πιο ακριβής και γρήγορη. Η εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα 2,1 megapixel και ευρυγώνιο φακό δεν πάει πίσω μιας και έχει μια ειδική ρύθμιση για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες selfie. 

Στα λοιπά χαρακτηριστικά της συσκευής, να πούμε ότι το G3 θα έχει εναλλάξιμη μπαταρία στα 3000 mAh, ενώ θα τρέχει το Android KitKat 4.4.2, με όλες τις παραμετροποιήσεις που γνωρίσαμε στο απερχόμενο G2 (Knock On, Knock Code) αλλά και νέα στοιχεία όπως Αρχικά θα διατίθεται σε τρία χρώματα, γκρι μεταλλικό, μαύρο και λευκό. Στο event παρουσιάστηκε και η «έξυπνη» θήκη LG QuickCircle για την οποία σας είχαμε ενημερώσει αναλυτικά πριν ημέρες.



LG G3 τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Διαστάσεις 146.3 x 74.6 x 9.1 χιλιοστά
  • Οθόνη 5.5” Quad HD (2560 x 1440 pixels)
  • Quad-core Qualcomm Snapdragon SoC 801 στα 2.5GHz
  • Μνήμη RAM 3GB
  • Κάμερα 13MP με O.I.S.+ και laser auto focus (4K video)
  • Εμπρόσθια κάμερα 2.1MP
  • Ηχείο ισχύος 1 Watt
  • 16GB/32GB μνήμης (microSD υποδοχή συμβατή με κάρτες έως 128GB)
  • WiFi 802.11 a/ac/b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, DLNA, Miracast, FM radio, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2 KitKat
  • Μπαταρία 3000mAh (αποσπώμενη με υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση)
  • Μεταλλικό πίσω κάλυμμα

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger