LG G3: D855 η κωδική του ονομασία, στα 610€ η πιθανή τιμή του στην Φινλανδία

21 Μαΐου 2014

H LG σε περίπου 7 ημέρες από σήμερα θα επισκεφθεί το Λονδίνο και εκεί σε ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματίσει, θα παρουσιάσει το νέο της LG G3, για το οποίο εδώ και πολλές ημέρες διαρρέουν συνεχώς φήμες, φωτογραφίες της συσκευής και πληροφορίες περί
προδιαγραφών της. Προσφάτως και η LG κυκλοφόρησε ένα βίντεο μικρής διαρκείας στο YouTube ώστε να προϊδεάσει το κοινό της σχετικά με την νέα της συσκευή. 

Φαίνεται ότι και η ίδια η LG δεν είναι τόσο υπομονετική και παρόλο που περιμένουμε την διεξαγωγή του event στις 27 Μαΐου για την αναλυτική παρουσίαση του G3, οι νοτιοκορέατες ακόμη και τώρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της LG αποκαλύπτουν επισήμως τον αριθμό μοντέλου του τηλεφώνου, D855 και εμπλουτίζουν την ενότητα με τις πληροφορίες γύρω από το νέο μοντέλο με μερικά επιπρόσθετα teasers.


Το LG G3 αναμένεται να έχει 5,5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1440 x 2560 (QHD), ένα πολύ λεπτό πλαίσιο και SoC Snapdragon 801 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,3 GHz. Κάποιες άλλες πληροφορίες δίνουν περιγραφή περί γενικότερων στοιχείων της συσκευής, λέγοντας πως θα φέρει ψηφιακή κάμερα 13 megapixel OIS με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 2160p, 3 GB RAM και 16/32 GB εσωτερική μνήμη, microSD, μπροστινή κάμερα 2,1 megapixel. Προ-εγκατεστημένο είναι το Android 4.4.2 που θα συνυπάρξει με το LG UX UI. 

Φινλανδικά καταστήματα δίνουν και κάποιες πρώτες ενδεικτικές τιμές, με το μοντέλο χωρητικότητας 16 GB και χρυσού χρώματος να τιμολογείται στα 610 ευρώ και η έκδοση των 32 GB σε λευκό χρώμα στα 660 ευρώ. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger