Σκέψεις για χρήση ζαφειριού από LG και Samsung; (φήμες)

26 Μαΐου 2014

Μπορεί η Apple να έχει ξεκινήσει την υιοθέτηση του ζαφειριού στις οθόνες της, μπορεί όλες οι αναφορές να θέλουν χρήση του στο iPhone 6 και το iWatch, αναφορές από την Κορέα όμως θέλουν τις Samsung και LG να δείχνουν κι αυτές ενδιαφέρον για το «πολυτελές» αυτό υλικό. 
Πηγή της αναφοράς αυτής είναι το GforGames, το οποίο μιλά για ανανέωση ενδιαφέροντος από τις δυο ανταγωνιστικές (για την Apple) εταιρίες. Ήδη από πέρυσι υπήρξαν αναφορές για χρήση του υλικού αυτού, όμως το υψηλό του κόστος στάθηκε ανασταλτικός παράγοντας για την κίνηση αυτή. Τα νέα δεδομένα τώρα, μιλούν για ζήτηση δειγμάτων που θα μελετηθούν από τους τεχνικούς των Samsung και LG, με σκοπό την τελική απόφαση για χρήση ή απόρριψη τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρησιμοποιηθεί τελικά από τις δυο εταιρίες, θέλοντας έτσι να βρεθούν όσο πιο σύντομα γίνεται μέσα στο παιχνίδι του ανταγωνισμού. 

Περιμένουμε φυσικά την τελική απόφαση και των δυο πλευρών, αλλά και το πως θα κινηθούν οι υπόλοιπες εταιρίες του ανταγωνισμού. Μπορεί άραγε το ζαφείρι να είναι το μέλλον στην προστασία των οθονών; Θα καταφέρει να αποδείξει την αντοχή του σε smartphones και smartwatches, ή όχι; Τι πιστεύετε εσείς; Πείτε μας τη γνώμη σας, με ένα σχόλιο! 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger