LG: Ανακοίνωσε νέα tablet της οικογένειας G Pad

12 Μαΐου 2014

Καυτός αναμένεται ο Μάιος για την LG. Έτσι, ενώ περιμένουμε την παρουσίαση του G3 στο τέλος του μήνα, η νοτιοκορεάτικη εταιρία μας έδωσε μια γεύση για το τι άλλο μπορεί να έρθει τις επόμενες μέρες. 


Σήμερα λοιπόν η LG έκανε γνωστό ότι θα εμπλουτίσει την οικογένεια του G Pad με άλλα τρία μοντέλα διαφορετικού μεγέθους. Έτσι, σύμφωνα με την LG το G Pad θα κυκλοφορήσει σύντομα στις 7, 8 και 10 ίντσες. Συγκεκριμένα:

Το G Pad 7.0 θα μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι (μικρά bezel, παρουσιάζοντάς το σαν ένα on-the-go κέντρο διασκέδασης που προσφέρει δύναμη αλλά και φορητότητα. Το G Pad 8.0, το μεσαίο της κατηγορίας θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη multimedia εμπειρία και ομαλό multitasking. Το G Pad 10.1, το μεγαλύτερο της σειράς, θα προσφέρει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Και τα τρία μοντέλα θα έρχονται με το γνωστό πλέον Knock Code καθώς και μια ανανεωμένη έκδοση του QPair, της υπηρεσίας διασύνδεσης του G Pad μέσω Bluetooth με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android ώστε να δέχεται ειδοποιήσεις κ.α. στο tablet.

Άλλες πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά, διαθεσιμότητα ή τιμές δεν έδωσε η LG, υποσχόμενη όμως να μας τα παραδώσει τις επόμενες εβδομάδες. Σε αναμονή λοιπόν για να δούμε τι μας «μαγειρεύει» η νοτιοκορεάτικη εταιρία.



Δημοσιευμένη Εικόνα

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger