Νέο Moto G από τη Motorola με 4G LTE δυνατότητες και microSD slot

13 Μαΐου 2014

Εκτός από το νέο Moto E, η Motorola αποκάλυψε μία νέα έκδοση του γνωστού και ιδιαίτερα επιτυχημένου Moto G. Πρόκειται για έκδοση που υποστηρίζει δίκτυα 4G ενώ διαθέτει και υποδοχή microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου.
Κατά τα άλλα δεν έχουμε αλλαγές στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού. Επομένως έχουμε την ίδια, πολύ ωραία οθόνη των 4.5 ιντσών ανάλυσης 720p με προστασία Gorilla Glass 3 ενώ βασίζεται στο τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 400 SoC με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz και διαθέτει 1GB RAM και 8GB ή 16GB αποθηκευτικού χώρου που όπως είπαμε επεκτείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 32GB.

Το Moto G διαθέτει κάμερα 5.0 Megapixels με LED flash που προσφέρει video ανάλυσης 720p, εμπρόσθια κάμερα 1.3 Megapixels, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth, GPS, FM Radio και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2070mAh. Οι διαστάσεις του είναι περίπου 130 x 66 x 11.6 χιλιοστά και το βάρος του 143 γραμμάρια. Το κόστος του είναι $219.

 Site: GSMArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger