O Steven Spielberg θα είναι παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Halo

19 Μαΐου 2014

Οι γνώστες (όχι εγώ...) θα σας πουν πως το Halo έχει γράψει τεράστια ιστορία στα games και είναι ένα παιχνίδι που συνδέθηκε άρρηκτα με την Microsoft αλλά και την καθιέρωση του Xboxστην αγορά. Και όπως καταλαβαίνετε σιγά μήπως ξέφευγε από τον
κανόνα που θέλει τα πολύ επιτυχημένα games να κάνουν το πέρασμα στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα λοιπόν για να καταλάβετε το μέγεθος του θέματος, ο ίδιος ο Steven Spielberg θα έχει από την θέση του παραγωγού την επίβλεψη της live action τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζεται και που φυσικά βασίζεται στο Halo. Και η οποία σύμφωνα με έγκυρες πηγές αναμένεται το φθινόπωρο του 2015. 

Αν και τα νέα για το συγκεκριμένο project δεν τρέχουν κιόλας, το σίγουρο είναι πως το σενάριο το δουλεύει ο Stuart Beattie (G.I. Joe: The Rise of Cobraενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν τον πιλότο θα τον σκηνοθετήσει ο Neil Blomkamp των Elysium και District 9. H προβολή της σειράς θα συμπέσει χρονικά με την κυκλοφορία του Halo 5: Guardians, με τους managers να σπεύδουν να τονίσουν τα γνωστά, πως δηλαδή η τηλεοπτική σειρά θα έχει την δική της ξεχωριστή ταυτότητα, αλλά παράλληλα θα λειτουργεί και συμπληρωματικά εμπλουτίζοντας την εμπειρία του gaming.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger