Samsung Galaxy S5: Ξεπέρασε τα 11 εκατομμύρια πωλήσεις

16 Μαΐου 2014

Η Samsung με τη νέα της ναυαρχίδα, το Galaxy S5, κυνήγαγε να σπάσει το ρεκόρ πωληθέντων συσκευών μέσα σε ένα μήνα, όπου είχε κάνει με τον προκάτοχό του, το Galaxy S4, το οποίο είχε καταφέρει να πετύχει το νούμερο των 10 εκατομμυρίων
πωλήσεων. Από ό,τι φαίνεται λοιπόν, η κορεάτικη εταιρεία τα κατάφερε, με το Galaxy S5 να κάνει 11 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι τώρα.

Αυτό το νούμερο επιβεβαίωσε στη πρόσφατη συνέντευξή του στη Wall Street Journal ο co-CEO της εταιρείας, J.K. Shin λέγοντας: «Πέρασε ένας μήνας από τότε που ξεκινήσαμε να διαθέτουμε το Galaxy S5 στην αγορά και οι πωλήσεις είναι πολύ καλύτερες από αυτές του Galaxy S4».

Σύμφωνα με τον Shin, οι λόγοι για τους οποίους η συσκευή πάει τόσο καλά σε πωλήσεις, είναι η καλύτερη προετοιμασία που έκανε η εταιρεία σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, με διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων αλλά και περισσότερες χώρες διάθεσης της συσκευής, όπως επίσης και η σημασία που έδωσε η Samsung στη γνώμη των καταναλωτών για το σχεδιασμό, αλλά και για τη χρήση της αδιάβροχης τεχνολογίας. Ο Shin τονίζει: «Περίπου το 30% των smartphones επιστρέφονταν πίσω στο service της εταιρείας, επειδή είχε χυθεί καφές πάνω σε αυτά ή είχαν πέσει στο νερό».

Τέλος ο Shin υπερασπίστηκε τη νέα ναυαρχίδα της Samsung στην κριτική που δέχτηκε όταν παρουσιάστηκε λέγοντας ότι, «μπορεί να μην έχει κάτι συγκλονιστικό όσον αφορά την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε, αλλά όλα του τα χαρακτηριστικά είναι πρακτικά και χρήσιμα».

Εδώ να προσθέσουμε ότι τους ερχόμενους μήνες, η Samsung θα κυκλοφορήσει παραλλαγές της συσκευής σε κάποιες χώρες, χωρίς ακόμα να ξέρουμε ποιες είναι αυτές. Αυτές οι συσκευές αναμένεται να είναι τα Galaxy S5 Prime και Galaxy S5 Active.

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

2 σχόλια:

  1. εγώ σε αυτή την κατηγορία θα προτιμούσα το xperia Z2 γιατί τυχόν αστοχία στη αδιάβροχη κατασκευή του έχει ξεπεραστεί αφού δεν είναι το πρώτο που βγάζει, επίσης δεν μου αρέσει να δίνω τόσα λεφτά και να παίρνω ένα με έντονη την πλαστικούρα πάνω του, όσο για τις δυνατότητες η διαφορά είναι εμφανή με τα 3 GB RΑΜ και κάμερα των 20.7MP autofocus που δύσκολα μπορεί να την ανταγωνιστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά η Sony έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το Z2 . Εμφανέστατο το προβάδισμα έναντι του Galaxy S5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger