Sony D2403: Στα σκαριά ο αντίπαλος του Motorola Moto G? (φήμες)

26 Μαΐου 2014

Στο επίσημο benchmark test του GFXBench εμφανίστηκε ένα άγνωστο μοντέλο της σειράς Sony Xperia που φέρει την κωδική ονομασία D2403, με τον συγκεκριμένο κωδικό να θυμίζει αρκετά αυτόν ενός άλλου μοντέλου της Sony, του Xperia M2.
Οι ομοιότητες της υποτιθέμενης συσκευής με το Sony Xperia M2 δεν περιορίζονται μονάχα στο κωδικό, είναι πολλές και ευδιάκριτες και σε άλλα σημεία, με ένα χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί τις συσκευές μεταξύ τους να είναι οι οθόνες που διαθέτουν, καθώς στο D2403 το μέγεθος οθόνης αγγίζει τις 4.4 ίντσες, ανάλυσης 540x960pixels (qHD) σε αντίθεση με το M2 που φέρει πάνελ 5 ιντσών. Τι άλλο διέρρευσε; Το μυστηριώδης τηλέφωνο D2403, θα φέρει ένα παρόμοιο εσωτερικό με το M2, όπως τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στα 1.2 GHz με GPU Adreno 305, μνήμη RAM 1GB και οπίσθια ψηφιακή κάμερα 8MP (εμπρός υπάρχει μια μικρότερη των 0.3MP). Σε δοκιμές που συμμετείχε η συσκευή, αποκαλύφθηκε πως ο διαθέσιμος αποθηκευτικός της χώρος είναι στα 16GB. 

Και μιλώντας για λειτουργικό, σύμφωνα με τον κατάλογο που αναγράφονται τα specs του, θα τρέχει την έκδοση Android 4.4.2 KitKat με επεμβάσεις της Sony στο περιβάλλον εργασίας. 

Φυσικά μια τέτοια εξέλιξη μας προϊδεάζει για την άφιξη πιθανώς ενός νέου μοντέλου της Sony με τα χαρακτηριστικά να το τοποθετούν σαν έναν άμεσο ανταγωνιστή του πολύ δημοφιλούς Motorola Moto G, εφόσον διατηρηθεί και ένα χαμηλό κόστος απόκτησής του. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger