Τα Worms έρχονται στις next-gen κονσόλες

20 Μαΐου 2014

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Team 17, η γνωστή σε όλους μας σειρά αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή της και στις next-gen κονσόλες συγκεκριμένα στο Xbox One και στο PS4. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος σε ψηφιακή μορφή όπως και σε retail.
Όπως κάθε νέο game έτσι και αυτό θα έχει τις αναβαθμίσεις του για να αποφύγει την μονοτονία και τα -όπως γνωρίζουμε όλοι- επαναλαμβανόμενα στοιχεία. Δεν θα απουσιάσει το multiplayer στοιχείο, το οποίο θα υποστηρίζει μέχρι 4 παίκτες, ενώ θα προστεθούν 65 νέα όπλα και utilities και 10 συνολικά καινούρια αντικείμενα (Mega Mortar, Gravedigger, Winged Monkey, Oxygen, Worm Charm, Bovine Blitz, Whoopsie Cushion, Teleport Gun, Aqua Pack και τέλος το The Equalizer). Παρακολουθήστε το τρέιλερ για να πάρετε μία γεύση:
                                                                                                                                 
Η μεγαλύτερη διαφορά που θα παρατηρηθεί είναι ότι στο PS4 θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία αφής του χειριστηρίου για να καταχωρήσετε τέσσερα όπλα τα οποία θα μπορείτε να αλλάζετε ταχύτατα. Βέβαια δεν θα λείψει από τα χαρακτηριστικά αυτά η χρήση της μπάρας φωτισμού του χειριστηρίου η οποία θα προειδοποιεί για την κατάσταση σας (κόκκινο: δέχεστε επίθεση/έκρηξη, πράσινο: δηλητήριο, μπλε: βυθισμός σε νερό). Αντίστοιχα στο Xbox One θα μπορείτε να παρατηρείτε τις λεπτομέρειες του χαρακτήρα σας μέσω του κινητού σας.
Το Worms Battlegrounds θα κάνει την εμφάνισή του σε PS4 και Xbox One στις 30 Μαΐου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις 3 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει και στην Βόρεια Αμερική. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ευρώπη, καθώς και αν διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger