ZTE Nubia W5: Η πρώτη WP συσκευή με SoC Snapdragon 801;

19 Μαΐου 2014

Ως σήμερα δεν υπήρχε καμία συσκευή που να έτρεχε Windows Phone και να περιελάμβανε στο εσωτερικό της SoC Qualcomm Snapdragon 801. Όμως, νέες πληροφορίες από την Ασία, λένε ότι έρχεται η ημέρα της μεγάλης ανατροπής, με τον ισχυρισμό πως η ZTE θα είναι η
πρώτη εταιρία που θα επιχειρήσει πριν από όλους να κυκλοφορήσει το νέο Nubia W5, ένα high-end τηλέφωνο με Snapdragon 801, 3GB RAM και «άφθονο» αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. H πίσω κάμερα της συσκευής θα είναι στα 13MP και θα διαθέτει τεχνολογία σταθεροποιητή εικόνας OIS. Ακόμη, σύμφωνα με φήμες, το νέο κινητό της ZTE θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα σε δίκτυα 4G και 4500mAh μπαταρία που ενδεχομένως να καλύπτουν ικανοποιητικά τις ενεργειακές του ανάγκες.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα με Windows Phone και συνάμα ίσως γίνεται πλέον κατανοητό πως υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές πέρα της Nokia που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και επενδύουν πολλά σε αυτήν θέτοντας υψηλούς στόχους. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί από την ZTE παρόλο που υπάρχει και μια αποκαλυπτική φωτογραφία της συσκευής. 

Για όσους έχουν κακή μνήμη, υπενθυμίζουμε ότι ορισμένες από τις βασικές διαφορές μεταξύ των Snapdragon 801 και Snapdragon 800, είναι πως το πρώτο chipset προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες επεξεργασίας, υποστηρίζει Emmc 5.0 και επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία δύο καρτών SIM. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger