E3 2014: Nintendo Direct

10 Ιουνίου 2014

Zelda, Mario Maker, Splatoon, Yoshi και Toad!
[Αρχική δημοσίευση: 5/6/14] Η Nintendo παραχωρεί online μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη τύπου (το καθιερωμένο Nintendo Direct) αντί για press conference. Η παρουσίαση ξεκινάει Τρίτη στις 19:00 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά
από το TechinPro μέσω του GW με το live update μας ώστε να μαθαίνετε τις εξελίξεις το ίδιο λεπτό.

Είναι η δεύτερη χρονιά φέτος που η Nintendo δεν ακολουθεί τον παραδοσιακό τρόπο παρουσίασης μέσω press conference στην E3. Πέρυσι είχαμε απλά ένα εκτεταμένο Nintendo Direct, όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα Pokémon X and Y, Super Mario 3D World και Mario Kart 8.

Φέτος ωστόσο, για να ζεστάνει το κοινό εν όψει E3, η Nintendo επέλεξε τους Mega 64 για να δημιουργήσουν ένα χιουμοριστικό βίντεο όπως μόνο αυτοί ξέρουν. 

Με κατεύθυνση προς κάθε gamer
H Nintendo φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αφήνει σταδιακά τους casual gamers που προσπαθούσε να προσεγγίσει με το Wii και λίγο με το Wii U στις αρχές και φέτος δείχνει αποφασισμένη να απευθυνθεί σε όλους τους gamers (ανεξαρτήτος skill, αλλά σταθερούς και όχι casual) παραμένοντας όμως παράλληλα πιστή στις παραδόσεις της -με ότι αυτό συνεπάγεται-.
Στο σημερινό Nintendo Direct που κλείνει την σειρά αυτή των πέντε παρουσιάσεων στην E3, επί 45 λεπτά η ιαπωνική εταιρεία μας βομβάρδισε με νέα games αλλά και τρέιλερ όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί. Στο επίκεντρο ήταν το Super Smash Bros. που εμφανίστηκε στην αρχή και το τέλος της παρουσίασης. Την παράσταση έκλεψαν τα amiibo, μινιατούρες που θα λανσάρει η Nintendo και που θα χρησιμεύουν όχι μόνο ως διακοσμητικές στη βιβλιοθήκη σας αλλά και ως...ζωντανές φιγούρες σε κάθε παιχνίδι της! Κοινώς, με την τεχνολογία augmented reality, θα μπορείτε να κάνετε scan κάθε φιγούρα που αγοράζετε και να την εισάγετε σε games όπως το Super Smash Bros. που θα υποδεχθεί πρώτο τα amiibo. Για παράδειγμα θα μπορείτε να πάρετε την κοπέλα από το Wii Fit και να την βάλετε στο Super Smash Bros. να παλέψει!
Στις υπόλοιπες κυκλοφορίες, βλέπουμε μια διάθεση της Nintendo να αρχίσει να εκμεταλλεύεται τους χαρακτήρες της, καθότι ετοιμάζει νέα platform με τους Yoshi και Toad. Επίσης, έγινε tease το νέο The Legend of Zelda και το Bayonetta 2 που θα έρθει τον Οκτώβριο αποκλειστικά στο Wii U με το Bayonetta 1 δώρο.
Η συνέχεια ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα, με τρέιλερ και ομιλίες των developers για τα Hyrule Warriors, Kirby and the Rainbow Curse και το Xenoblade Chronicles X, για το οποίο είδαμε ένα χορταστικό τρέιλερ. Την παράσταση έκλειψε και η εφαρμογή Mario Maker, με την οποία θα μπορείτε να δημιουργείτε στο Wii U διάφορα levels των παιχνιδιών Mario, όπως για παράδειγμα από το Super Mario Bros. ή το New Super Mario Bros. U. Θα τοποθετείτε τουβλάκια, εχθρούς, power-ups, φασολιές και λοιπά στοιχεία όπου θέλετε. Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα online shares και πόσες αμέτρητες (κυριολεκτικά) ώρες παιχνιδιού μας περιμένουν.
Η παρουσίαση έκλεισε με το Platoon, ένα Platform Shooter στο οποίο θα μεταμορφώνεστε από άνθρωπος σε καλαμάρι και αντίστροφα, εκτοξεύοντας μπάλες μελανιού όταν είστε άνθρωπος και...κολυμπώντας σε αυτές όταν είστε καλαμάρι. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα που δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη των καρτουνίστικων γραφικών, κάτι που άλλωστε αφορά όλα τα games της Nintendo. Σταθερή λοιπόν στην φιλοσοφία της, η ιαπωνική εταιρεία έκλεισε με τρέιλερ του Super Smash Bros που περιείχε τους Link, Kid Icarus και Palutena.
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνείτε ότι η Nintendo ακολουθεί πάντοτε τον δικό της δρόμο, με games φιλικά προς όλες τις ηλικίες, κυρίως προσανατολισμένη σε Platform και Action exclusives. Είναι games ευχάριστα με περιβάλλον που προέρχεται από τους κόσμους των Nintendo games που έχουμε παίξει όλες αυτές τις δεκαετίες. Η πληθώρα των τίτλων που παρουσιάστηκε είναι ικανοποιητική, αν και παρατηρήσαμε ότι στην πέμπτη αυτή συνέντευξη τύπου τα περισσότερα games αναμένονται το 2015. Κοινώς, φέτος θα υπάρχουν ελάχιστα καλά releases και του χρόνου...δεν θα προλαβαίνουμε να παίζουμε!
Ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας. Μην ξεχάσετε να παραμείνετε στο TechinPro για να διαβάσετε τις υπόλοιπες ειδήσεις που προέρχονται από την E3.
[Nintendo Direct] Προσθέστε αυτή την είδηση στα favorites και μείνετε συντονισμένοι για το βίντεο του Nintendo Direct και το Live update των όσων θα παρουσιαστούν.
[LIVE Update] 19:00 Το Nintendo Direct ξεκίνησε! Παίζει τρέιλερ με Reggie Fils-Aime (Nintendo of America) και Shuhei Yoshida (πρόεδρος της Nintendo) να..."μάχονται" χτυπώντας combos ο ένας στον άλλο.
19:04: Τώρα ο Masahiro Sakurai μιλάει για το νέο Super Smash Bros και συγκεκριμένα για τους Mii fighters και τους κινήσεις τους. Καθένας θα έχει τέσσερις ειδικές κινήσεις από συνολικά 12 διαθέσιμες.Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 3ο τρίμηνο 2014 για 3DS και το 4ο τρίμηνο 2014 για Wii U.




19:07: O Reggie-Fils Aime μιλάει για το amiibo. Πρόκειται για χαρακτήρες της Nintendo σε μινιατούρα τους οποίους θα χρησιμοποιείτε μέσα σε games. Η αρχή θα γίνει με το Super Smash Bros. και στο μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλα games. Περισσότερα θα μάθουμε στο YouTube.com/Nintendo.
19:12: Το επόμενο video game είναι το Yoshi's Wooly World, ένα platform με τον Yoshi και μοιάζει πολύ χαριτωμένο, τόσο οπτικά, όσο και από πλευράς μουσικής. Υπάρχουν πολλά νήματα (yarns), τόσο στο χώρο που βρίσκονται οι developers (για λόγους marketing), όσο και μέσα στο gameplay video. Κάτι σαν...το Kirby's Epic Yarn με τον Yoshi;
19:16: Το Yoshi's Wooly World θα υποστηρίζει δύο παίκτες. Δεν θα υπάρχει χρονικό όριο καθώς θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον πλεκτό κόσμο του με την ησυχία σας.
19:18: Μετά τον Yoshi σειρά έχει και ο Toad. Το Captain Toad: Treasure Tracker θα κυκλοφορήσει φέτος τον Δεκέμβριο.
19:19: Ο Eijii Aonuma μιλάει για το νέο The Legend of Zelda και μας δείχνει μια πρώτη γεύση από τον κόσμο του. Απ' ότι καταλάβαμε θα είναι περισσότερο open world από ποτέ.
19:23: Τα νέα Alpha Ruby and Omega Sapphire Pokemon για το 3DS θα έρθουν στις 21 Νοεμβρίου.
19:25: Τρέιλερ του Bayonetta 2. Ένα δυνατό exclusive για το Wii U. Στο τέλος του τρέιλερ η Bayonetta φοράει μάσκα Samus Aran από Metroid. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο μαζί με το Bayonetta 1, στο ίδιο πακέτο.

19:27: Οι Hisashi Koinuma και Yosuke Hayashi της Tecmo Koei, μαζί με τον Eiji Aonuma της Nintendo, αναλύουν το Hyrule Warriors, για το οποίο βλέπουμε αποσπάσματα από το gameplay. Θα περιλαμβάνει την Midna από το Zelda: Twilight Princess. Το παιχνίδι θα σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε δύο παίκτες στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας το GamePad. Έρχεται στις 26 Σεπτεμβρίου.
19:29: Τρέιλερ του Kirby and the Rainbow Curse. Θα κυκλοφορήσει το 2015.
19:31: Τρέιλερ του X (Xenoblade Chronicles X) της Monolith Software. Άλλο ένα πολύ καλό exclusive που αναμένεται το 2015. Τελικά φέτος δεν θα μας μείνουν και πολλές επιλογές για να παίξουμε.
19:33: Τρέιλερ του Mario Maker! Μια εφαρμογή που θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας levels! Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα shares στο Internet. Απ' ότι βλέπουμε περιλαμβάνει ένα σωρό εκδόσεις του Mario, από το Super Mario Bros. έως το New Super Mario Bros. Αλήθεια, η Nintendo πως και δεν το είχε σκεφτεί εδώ και τόσες δεκαετίες; Θα κυκλοφορήσει το 2015 για το Wii U.
19:35: Νέο Action game με την ονομασία Splatoon. Θα υποστηρίζει οκτώ παίκτες (4v4). Θα ψεκάζετε με σπρέι την περιοχή της αντίπαλης ομάδας για να την κατακτήσετε. Θα εναλάσσετε τον χαρακτήρα σας από άνθρωπο σε καλαμάρι! Ως άνθρωπος θα πετάτε μελάνι και ως καλαμάρι θα κολυμπάτε στο μελάνι σας με γρήγορη ταχύτητα. Για παράδειγμα θα πυροβολάτε μελάνι σε τοίχο και μετά θα μεταλάσσεστε ώστε να σκαρφαλώσετε τον τοίχο. Θα μπορείτε ακόμα και να κρυφτείτε στο μελάνι σας. Πάντως από το τρέιλερ δείχνει διασκεδαστικό. Θα κυκλοφορήσει το 2015.
19:41: Η τελευταία ανακοίνωση αφορά την εμφάνιση των Link, Kid Icarus και Palutena στο Super Smash Bros. για Wii U και 3DS. Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η παρουσίαση της Nintendo καθώς και οι πέντε συνεντεύξεις τύπου. Ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger