Έτοιμοι για την E3 2014!

09 Ιουνίου 2014

Η στιγμή πλησιάζει για την πιο εντυπωσιακή φιέστα των games στον πλανήτη που όλοι οι gamers περιμένουμε πως και πως. Στην E3 2014 αναμένουμε τα συνέδρια μεγάλων εταιρειών (EA, Microsoft, SONY, Nintendo, Ubisoft), ενώ φυσικά θα υπάρχουν κάθε λογής ανακοινώσεις (ελπίζουμε ευχάριστες), πρώτα δείγματα από φρέσκα games και άπειρα booths. Επειδή η έκθεση διαρκεί τρεις ολόκληρες ημέρες και λόγω της μεγάλης διαφοράς ώρας με το Los Angeles, καλό θα ήταν να υπάρχει ένας συγκεντρωτικός πίνακας με το τι περιμένουμε και πότε, σε ώρες Ελλάδας:
Δευτέρα 9 Ιουνίου
19:30: Microsoft Conference
22:00: EA Conference
Τρίτη 10 Ιουνίου
01:00: Ubisoft Conference
04:00: Sony Conference
13:00: Konami Conference
19:00: Nintendo Conference
Θα συνεχίσουμε φυσικά να παρακολουθούμε την έκθεση, αναμεταδίδοντας τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις, αλλά και αναλυτικές παρουσιάσεις των conferences. Για τους πιο φανατικούς της ενημέρωσης, που θα θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εξελίξεις, προτείνουμε το Twitch που θα έχει online κάλυψη συνέχεια, ενώ στα social media, ακολουθήστε τα #E3 και #E32014. Ξεκινάμε λοιπόν και καλό κουράγιο!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger