E3 2014. Ποιος ήταν ο πραγματικός νικητής;

14 Ιουνίου 2014

H E3 2014 σε καμία περίπτωση δεν μας άφησε παραπονεμένους, καθώς οι τρείς μεγάλους παίκτες της βιομηχανίας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία δυνατή μάχη περισσότερο εντυπώσεων, πάρα ίσως ουσίας. Οι δύο press conferences της Sony 
και της Microsoft, καθώς επίσης και το digital event της Nintendo μας παρουσίασαν μία εικόνα για τη κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν οι τρεις εταιρείες στο εγγύς μέλλον.

Στην Ε3 2014 τα παραδοσιακά blockbuster AAA games επικράτησαν και πάλι με τα Call of Duty: Advanced Warfare, Halo 5, Assassins Creed: Unity, Destiny, Mass Effect 4, Battlefield: Hardline, Metal Gear Solid V και πολλά άλλα (η λίστα είναι ατελείωτη) να κλέβουν την παράσταση. Φυσικά υπήρξαν και αρκετές indie πινελιές, ενώ όπως φάνηκε η E3 2014 ήταν περισσότερο αφιερωμένη στο software παρά στο hardware, αφού με εξαίρεση το PlayStation TV δεν υπήρξε κάτι ενδιαφέρον (ακόμη και το Project Morpheus η Sony to άγγιξε επιδερμικά). Σε γενικές γραμμές, η φετινή E3 ήταν περισσότερο επικεντρωμένη στο gaming, καθώς το σύνθημα όλων ήταν games, games και πάλι games! Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, όλοι αναρωτιούνται ποιος από τους big three κέρδισε περισσότερο τις εντυπώσεις… ήταν η Sony που παρουσιάστηκε με τον αέρα που της δίνουν τα 7 (και πλέον) εκατομμύρια PlayStation 4 που έχουν πωληθεί παγκοσμίως ή η Microsoft που απαλλαγμένη από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος (τύπου Kinect μαζί με κονσόλα), δείχνει να προσεγγίζει ξανά τους hardcore gamers; Ή μήπως τελικά ήταν το outsider Nintendo που αν και έχει μείνει πίσω από τις εξελίξεις (λόγω των χαμηλών πωλήσεων του Wii  U), πραγματοποίησε την πιο πρωτότυπη και καινοτόμο παρουσίαση των τελευταίων ετών;
PS4WiiUXboxOne
Στα παραπάνω, σαφή απάντηση ίσως να μην υπάρχει, καθώς είναι θέμα προτιμήσεων του εκάστοτε gamer και από ποια οπτική γωνία βλέπει τα πράγματα. Εάν για παράδειγμα αναζητά τίτλους με πολλές εκρήξεις και real-life visuals και έντονο gameplay η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά των Xbox One και PS4, εάν πάλι συμβιβάζεται με μία πιο αγνή back to the roots φιλοσοφία, τότε στα μάτια του η Nintendo να ανακηρύχτηκε στη μεγάλη νικήτρια. Όπως και να ‘χει για μία ακόμη χρονιά ο πραγματικός νικητής ήταν το… gaming και μόνο!

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger