Fable Anniversary: Το πρώτο Fable επιστρέφει!

03 Ιουνίου 2014

To Fable 1 σε HD, θα κυκλοφορήσει και για PC πέρα από το Xbox 360. [UPDATE 2]
[Αρχική δημοσίευση: 4/6/2013] Ο Larry Hryb (Major Nelson), διευθυντής προγραμματισμού του τομέα Xbox Live της Microsoft, ανακοίνωσε ότι η Lionhead Studios
ετοιμάζει ένα Fable 1 HD remake που θα έχει τον τίτλο "Fable Anniversary" και θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360.
Η επανέκδοση του πρώτου Fable θα υποστεί ολοκληρωτικές αλλαγές, όπως ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης, επανασχεδιασμό στο user interface και βελτιωμένο χειρισμό. Τα γραφικά θα έχουν ποιότητα 1080p με πολύ καλύτερα textures και φωτισμό, ενώ τα animations με τα οποία σχεδιάζονται οι εκφράσεις στα πρόσωπα των χαρακτήρων θα εμφανιστούν τελείως διαφορετικά. 

Συν τις άλλοις, η Lionhead θα δημιουργήσει νέα cutscenes τα οποία ο Ted Timmins, lead designer του παιχνιδιού, περιγράφει ως "εκπληκτικά". Το σύστημα αποθήκευσης θα γίνεται μέσω checkpoints, ενώ θα προστεθούν κανονικά achievements, μέχρι και...αλληλεπίδραση με το SmartGlass της Microsoft, που θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε τον χάρτη του κόσμου του Fable και να τραβήξετε screenshots χρησιμοποιώντας την οθόνη μιας δεύτερης συσκευής.
Το Fable Anniversary θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360 και θα περιλαμβάνει το expansion Fable: Lost Chapters. Δεν θα περιλαμβάνει multiplayer mode (όπως άλλωστε και η πρώτη έκδοση) ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του αναμένεται να ανακοινωθεί στη φετινή έκθεση E3 και πιθανότατα στην press conference της Microsoft.
[UPDATE 12/12/2013] Η Lionhead Studios ανακοίνωσε ότι το Fable Anniversary, το HD remake του πρώτου Fable θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου στην Αμερική και στις 7 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη.
Τα πρώτα αντίτυπα του Fable Anniversary που θα διατεθούν στη αγορά θα περιλαμβάνουν επιπλέον in-game αντικείμενα. Συγκεκριμένα τo Launch Day Outfits & Weapon Pack, καθώς και έναν voucher κωδικό για να ενεργοποιήσετε ένα Lion-head καπέλο για το Avatar σας στο Xbox Live. To  Launch Day Outfits & Weapon Pack σας δίνει πρόσβαση στα εξής αντικείμενα: Scythe's Outfit, Black Graduate Outfit, Red Prophet Outfit, Blue Guard Outfit, Red Guard Outfit, Lute Weapon και Will User's Sceptre Weapon.
Να θυμίσουμε ότι το Fable Anniversary αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το περασμένο φθινόπωρο, παρόλα αυτά η κυκλοφορία του μετατέθηκε εξαιτίας του λανσαρίσματος του Xbox One. Εν τω μεταξύ, η Lionhead εργάζεται και σε ένα spin-off της ομώνυμης σειράς με την ονομασία Fable Legends, ενώ μέσα στο 2014 θα διαθέσει την beta του για το Xbox One.
[UPDATE 2: 3/6/14] Η Lionhead έδωσε στη δημοσιότητα ένα έξυπνο teaser τρέιλερ μέσα από το οποίο ουσιαστικά ανακοινώνεται η κυκλοφορία του Fable Anniversary και στα PC, τουλάχιστον μέσω του Steam! Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Θυμίζουμε επίσης ότι κυκλοφορεί ήδη το Fable Trilogy για το Xbox 360, ένα ανθολόγιο της σειράς με τα τρία πρώτα games, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το Fable Anniversary.
Το Fable Anniversary κυκλοφορεί από τις 7 Φεβρουαρίου για Xbox 360. Δεν ανακοινώθηκε ακόμα η επίσημη ημερομηνία διάθεσης για PC.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger