Εξακολουθεί να είναι ψηλά στην προτίμηση των νέων το Facebook

30 Ιουνίου 2014

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται όλο και περισσότερο ότι οι νέοι απομακρύνονται από το Facebook, δείχνοντας την προτίμησή τους σε εναλλακτικά κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει.

Σύμφωνα με έρευνα του Forrester, "η φυγή" των νέων από το Facebook είναι πολύ μικρή, με τους περισσότερους να συνεχίζουν "φανατικά" να το χρησιμοποιούν.

Στην έρευνα συμμετείχαν 4.517 έφηβοι από τις ΗΠΑ, μεταξύ 12 και 17 ετών, (σημ. για να κάνει κάποιος εγγραφή πρέπει να έχει κλείσει τα 13 έτη) και ερωτήθηκαν αν και πόσο συχνά χρησιμοποιούν κοινωνικά δίκτυα.

Από τα αποτελέσματα, προκύπτει ότι περισσότερο από το 75% των νέων χρησιμοποιεί το Facebook, το οποίο είναι σχεδόν το διπλάσιο ποσοστό από τη χρήση των Pinterest, Tumblr και Snapchat, και περισσότερο από τα δημοφιλή Instagram και WhatsApp.

Από αυτούς, το 28% χρησιμοποιεί το Facebook "όλη τη μέρα", το οποίο είναι πάλι το μεγαλύτερο ποσοστό συνεχούς χρήσης σε σχέση με τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα, το Facebook βρίσκεται ψηλά στην προτίμηση των νέων, ενώ πρώτο εξακολουθεί να είναι το Youtube.


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger