Νέο Godzilla game και μάλιστα… αποκλειστικό για PlayStation 3!

27 Ιουνίου 2014

Ο μυθικός Godzilla είναι σίγουρα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα προϊόντα της ιαπωνικής κουλτούρας, καθώς ως γνωστόν οι ιάπωνες λατρεύουν τον βασιλιά των τεράτων. Ύστερα μάλιστα και από την τελευταία κινηματογραφική ταινία, η οποία τα
πήγε περίφημα στο box office, ήταν λογικό να αυξηθεί κατακόρυφα η λατρεία τους και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις την ταινία να ακολουθήσει και το ομώνυμο video game.
Godzilla1
Έτσι λοιπόν, η Bandai Namco ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο Godzilla game, το οποίο θα κυκλοφορήσει μόνο (προς το παρόν) για την ιαπωνική αγορά και επίσης θα είναι έναPlayStation 3 exclusive! Όχι δεν σας γελούν τα μάτια σας, ούτε κάναμε εμείς κάποιο λάθος, καθώς η Bandai Namco αποφάσισε να κυκλοφορήσει το νέο τίτλο Godzillaαποκλειστικά για την προηγούμενη κονσόλα της Sony και όχι για το PlayStation 4 (που θα ήταν και το πιο λογικό)! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν το παιχνίδι, στο Godzilla οι παίκτες θα χειρίζονται το μυθικό ραδιενεργό τέρας και θα μπορούν να κάνουν σκόνη και θρύψαλα ολόκληρες πόλεις. Τo νέο Godzilla game λέγεται ότι θα ακολουθεί τα βήματα του βασιλιά των τεράτων από το 1950 μέχρι τη χρονική περίοδο που πραγματεύεται το τελευταίο χολιγουντιανό φιλμ.
Το νέο Godzilla αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χειμώνα στην Ιαπωνία, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει καμία πληροφορία για το εάν τελικά θα το δούμε και από τα μέρη μας. Όπως και να “χει μπορείτε να θαυμάσετε το παρακάτω teaser trailer, παρακολουθώντας τον Godzilla να συμπαρασύρει τα πάντα στο διάβα του για μία ακόμη φορά! 
  
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger