Η Google γίνεται καταχωρητής domain names με το Google Domains

24 Ιουνίου 2014

Με μια ασυνήθιστη κίνηση, η Google κάνει από σήμερα την είσοδο της σε μια νέα αγορά, αυτή της αγοράς και διαχείρισης domain names μέσω της υπηρεσίας Google Domains.
Από την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας μαθαίνουμε για τα πρώτα χαρακτηριστικά
που θα παρέχει αλλά και την τιμή καταχώρησης ενός domain το οποίο κοστολογείται στα $12 ανά έτος. Μέσω της υπηρεσίας θα είναι δυνατή όχι μόνο η αγορά domain αλλά και η μεταφορά domains που ο χρήστης έχει καταχωρημένα σε άλλη υπηρεσία.

Στα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας ξεχωρίζει η παροχή 100 email διευθύνσεων για το εκάστοτε domain που θα καταχωρηθεί, με τη διαχείριση του να γίνεται μέσω του Gmail κρίνοντας από την εικόνα που είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα. Ακόμα η Google θα δίνει τη δυνατότητα της ανώνυμης καταχώρησης domain χωρίς επιπλέον κόστος σε αντίθεση με τους περισσότερους registrars.

Η εταιρεία αναφέρει ότι στο μέλλον θα υποστηρίξει όλες τις εκατοντάδες νέες καταλήξεις domain που αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες μελλοντικά όπως .guru και .photography. Πάντως μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν μέσω του Google Domains θα είναι δυνατή η καταχώρηση domain όλων των χωρών εκτός από τα γνωστά .com .net και .edu.

Για την ώρα η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται μέσω πρόσκλησης ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα.

 Site: Google Domains  [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger