GTA 5. Εκπλήξεις και βελτιώσεις για τους PC gamers!

16 Ιουνίου 2014

Στο πλαίσιο της φετινής Ε3 ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι-φαινόμενο GTA 5, θα βρει επιτέλους το δρόμο του στις κονσόλες Xbox One και PS4, αλλά και στα PC, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στους αδικημένους PC gamers, οι οποίοι το περίμεναν πως και πως!
 gta-v-boobs
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσω του Steam, το GTA 5 όχι μόνο απλώς θα κυκλοφορήσει στα PC το προσεχές φθινόπωρο, αλλά θα λάβει και τη δέουσα μεταχείριση, καθώς θα έρθει μαζί με μία σειρά από βελτιώσεις, οι οποίες θα εκμεταλλεύονται στο έπακρον τη δύναμη του PC hardware. Ειδικότερα, η έκδοση του GTA 5 για PC θα διαθέτει μεγαλύτερες αναλύσεις, περισσότερη λεπτομέρεια στα γραφικά, πιο πυκνή κίνηση στους δρόμους του San Andreas, καλύτερη συμπεριφορά της A.I, βελτιωμένο draw distance και αναπτυγμένα special effects. Επιπλέον, η PC έκδοση του GTA 5 θα περιλαμβάνει όλο το έξτρα περιεχόμενο που έχει προστεθεί στις κονσόλες  από το launch του τίτλου, όπως επίσης και έναν video editor που θα δίνει τη δυνατότητα στους PC users να δημιουργούν τα δικά τους videos. Επίσης, όπως έχει επιβεβαιωθεί οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν την πορεία τους στο multiplayer από τη μία πλατφόρμα στην άλλη.
 michael-franklin-trevor-gta-v
Το GTA 5 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του, το προσεχές φθινόπωρο και ειλικρινά ανυπομονούμε να δούμε συγκριτικά ανάμεσα σε PC, PlayStation 4 και Xbox One. Για την ώρα δείτε ένα trailerάκι για να σας ανοίξει πιο πολύ η όρεξη!

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger