Εγκαταστήστε από σήμερα στη συσκευή σας το iOS 8

09 Ιουνίου 2014

Το νέο iOS 8 παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στο συνέδριο WWDC 2014, από την Apple, με αρκετά νέα χαρακτηριστικά, με τους περισσότερους χρήστες να περιμένουν με αγωνία την επίσημη διάθεση για τη συσκευή τους.

Η διάθεση του iOS 8 αναμένεται επίσημα τον Σεπτέμβριο, και οι πρώτες εκδόσεις μέχρι τότε αφορούν developers και δεν είναι πλήρως έτοιμες.

Ωστόσο μετρικοί επιθυμούν να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση από τώρα με όποιαρίσκα βεβαίως περιέχει αυτή η κίνηση, όπως ασυμβατότητεςμειωμένη σταθερότητακ.λπ.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα βήματα ώστε να εγκαταστήσετε κι εσείς την πρώιμηαυτή έκδοση του iOS 8 στην συσκευή σας εφ'όσον το επιθυμείτε, ώστε να τη δοκιμάσετε,με δική σας ευθύνη.


1. Ελέγξτε τη συσκευή σας αν είναι συμβατή

Η Apple μας έχει συνηθίσει σε κάθε νέα έκδοση του iOS, να μην υποστηρίζει μία συσκευή κυρίως από τα iPhone. Αυτή τη φορά, το iPhone 4 βγαίνει από τη λίστα των συσκευών που θα αναβαθμιστούν στο iOS 8.

Αναλυτικά οι συσκευές που υποστηρίζουν το iOS 8 είναι:  iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch 5ης γενιάς, iPad 2, iPad με οθόνη Retina, iPad Air, iPad mini και iPad mini με οθόνη Retina.

 

2. Αναβαθμίστε το iTunes

Καλό είναι πριν την οποιαδήποτε αναβάθμιση λογισμικού, να προηγείται αναβάθμιση του iTunes, ενώ η τελευταία έκδοση 11.2.2, προσφέρει και τις απαραίτητες ενημερώσεις ασφαλείας.

Για να δείτε αν έχετε την τελευταία έκδοση, επιλέξτε Help-> Check for Updates και εγκαταστήστε τις ενημερώσεις.

 

3. Κρατήστε back up των δεδομένων σας

Επειδή κανείς δε ξέρει αν ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία αναβάθμισης, καλό θα είναι να γίνεται ένα back up των δεδομένων, είτε μέσω του iCloud, είτε μέσω του iTunes.

4. Κατεβάστε το iOS 8

Για να κατεβάσετε το iOS 8, συνδεθείτε στο iOS Dev Center με το Apple ID σας και εκεί επιλέξτε τα iOS downloads. Εκεί θα βρείτε το iOS 8 σε συμπιεσμένο αρχείο. Μετά την αποσυμπίεση, θα έχετε στον υπολογιστή σας ένα αρχείο με κατάληξη .ipsw.

 

5. Ξεκινά η αναβάθμιση

Συνδέστε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή και στα αριστερά του μενού του iTunes επιλέξτε τη συσκευή σας. Στα Windows με πατημένο το Shift επιλέξτε Check for Update. Αντιστοίχως στο Mac, κρατήστε πατημένο το Alt και επιλέξτε Check for Update.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger