iPhone 6: Σε ευθεία σύγκριση με τα Samsung Galaxy S5 και Note 3

22 Ιουνίου 2014

Αν υπάρχει κάποια λέξη-συνώνυμο του iPhone 6, τότε αυτή θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η «διαρροή». Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι αναφορές των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με το τελικό σχέδιο του νέου iDevice, όπως επίσης και σχετικές φωτογραφίες που μας
παρουσιάζουν κάποιο dummy του. Για άλλη μια φορά έχουμε δυο παρόμοιες διαρροές, αυτή τη φορά όμως με ένα μικρό... versus! 

Μέσω φωτογραφιών και βίντεο το νέο iPhone 6 έρχεται σε απ'ευθείας σύγκριση με τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 3, κυρίως σε διαστάσεις και σχεδίαση. Βλέποντας το αρχικά απέναντι στο Galaxy S5, μπορούμε να πούμε πως τα bezels τους είναι «ισορροπημένα» και τηρούν τις εκάστοτε ιδιαιτερότητες των κατασκευαστών τους. Οι γωνίες τους μπορούν να θεωρηθούν παρόμοιες, διότι κι από τα δυο smartphones απουσιάζουν οι έντονες γωνίες και στη θέση τους υπάρχουν «γλυκά», στρόγγυλα τελειώματα πλευρών. 

Πάμε τώρα στο αντίστοιχο versus με το Galaxy Note 3, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί «παιχνίδι διαστάσεων». Κάπως έτσι το iPhone 6 στις 5,5 ίντσες είναι ψηλότερο από το Note 3 (5,7 ίντσες), κάτι απόλυτα λογικό μιας και η Apple διατηρεί τα βασικά στοιχεία των συσκευών της σε κάθε νέο μοντέλο και δεν καταργεί το Home button ή τα «μεγαλούτσικα» bezels πάνω και κάτω από την οθόνη, τα οποία φιλοξενούν την FaceTime camera, τον Touch ID sensor και άλλους αισθητήρες. 


Περιμένουμε φυσικά περισσότερες διαρροές σχετικά με τη νέα γενιά iDevices, όπως επίσης και περισσότερα «επιβεβαιωμένα» στοιχεία για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. 



[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger