Νέο φθηνότερο iPod Touch 16GB με iSight κάμερα και τιμή $199

26 Ιουνίου 2014

Ακολουθώντας την πολιτική κυκλοφορίας ενός φθηνότερου iMac την περασμένη εβδομάδα, η Apple ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο iPod Touch με τιμή $199 η οποία είναι η φθηνότερη στην οποία έχει διατεθεί το συγκεκριμένο μοντέλο.
Προχωρώντας σε μια σύγκριση, η πέμπτη γενιά του iPod Touch παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2012 με τιμή $299, με την Apple να προχωρά σε πιο οικονομικά μοντέλα στη συνέχεια χωρίς φωτογραφική κάμερα αλλά με τιμή $229. Όμως το νέο μοντέλο ενσωματώνει κανονικά κάμερα iSight των 5MP στο πίσω μέρος, ικανή για εγγραφή 1080P βίντεο και θα διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα.

Το iPod Touch ξεχωρίζει για την οθόνη 4 ιντσών τεχνολογίας Retina, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί το A5 τσιπ της Apple. Τρέχει την έκδοση του iOS 7 και όπως ήδη γνωρίζουμε, θα αναβαθμιστεί κανονικά το προσεχές φθινόπωρο στην έκδοση 8 της δημοφιλούς mobile πλατφόρμας.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου iPod Touch, η Apple μείωσε τις τιμές των υπολοίπων μοντέλων με χωρητικότητα 32 και 64GB, τα οποία πλέον κοστίζουν πλέον $249 και $299 αντίστοιχα

 Site: Apple via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger