LG G3 Mini: Με οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 720p; (φήμες)

19 Ιουνίου 2014

Δεν εκπλήσσει κανέναν το γεγονός πως η LG ετοιμάζεται να διαθέσει σύντομα μια mini έκδοση του LG G3, είναι κάτι που γίνεται από τους περισσότερους κατασκευαστές τηλεφώνων και πλέον το έχουν συνηθίσει όλοι να το βλέπουν. Tο LG G3 mini εμφανίστηκε στο ινδικό Zauba website το οποίο καταγράφει τις εισαγωγές και εξαγωγές στη χώρα, εφοδιασμένο με οθόνη 4.5 ιντσών, ανάλυσης 720p, επεξεργαστή Qualcomm στα 1.2GHz (πιθανόν να επιλεχθεί ο Snapdragon 400), 8GB ενσωματωμένη μνήμη, 5MP εξωτερική κάμερα και 2100 mAh μπαταρία. Επίσης, αναμένεται να υποστηρίζει LTE δίκτυα και με λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat. 

Ο κωδικός του μοντέλου θα είναι LG D722 ενώ δεν έχει ακουστεί τίποτα σχετικά με το εάν θα τηρηθούν τα ίδια πρότυπα σχεδίασης ώστε και η μικρή έκδοση του G3 να αποτελέσει πιστό αντίγραφο του μεγάλου αδερφού. Αυτό που μαθαίνουμε από φήμες και μόνο, είναι πως ενδέχεται η νέα αυτή συσκευή να μην παρέχει συμβατότητα με δίκτυα των ΗΠΑ. 

Προς στιγμήν καμία απολύτως πληροφορία δεν έχει δοθεί όσον αφορά την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ή την τιμή, αλλά όσο περνάει ο καιρός λογικά θα κυκλοφορούν νέα στοιχεία. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger