Το Match.com αναλαμβάνει να σας βρει ένα ταίρι που να μοιάζει στον/στην πρώην σας

17 Ιουνίου 2014

Το Match.com, ένα από τα πιο δημοφιλή site γνωριμιών στο Internet, σε συνεργασία με την εταιρεία Three Day Rule, ανακοίνωσαν μια αμφιλεγόμενη νέα υπηρεσία για εύρεση συντρόφου με συγκεκριμένα όμως χαρακτηριστικά τα οποία να θυμίζουν τον/την
προηγούμενη σχέση του κάθε ενδιαφερόμενου.
Με τη βοήθεια λογισμικού που έχει αναπτύξει η Three Day Rule αναγνώρισης προσώπου, καθώς και φωτογραφιών της προηγούμενης σχέσης που θα ανεβάσει ο ενδιαφερόμενος, η υπηρεσία εμφανίζει στα αποτελέσματα,μέλη του match.com τα οποία μοιάζουν όσο το δυνατό περισσότερο με το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες. Το κόστος της υπηρεσίας μάλιστα είναι αρκετά υψηλό αφού έχει οριστεί στα $5.000 για συνδρομή 6 μηνών.

Σε δηλώσεις της, η Talia Goldstein η οποία έχει ιδρύσει την εταιρεία Three Day Rule, αναφέρει ότι «πολλοί ψάχνουν ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου ο οποίος δεν πρέπει να έχει απαραίτητη σχέση με το ύψος, το χρώμα μαλλιών ή τη φυλή του αλλά περισσότερο με το σχήμα του προσώπου του».

Η εταιρεία της μάλιστα παρέχει μάλιστα επαγγελματίες που θα αναλάβουν να συναντηθούν και να συζητήσουν με όσους έχουν προχωρήσει στην 6μηνη συνδρομή για τον "τύπο" που διαθέτουν καθώς και στην εμφάνιση υποψηφίων ραντεβού προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος.

 Site: Gizmodo via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger