Metro Redux. Κυκλοφορεί στα τέλη Αύγουστου για PS4, PC και Xbox One!

25 Ιουνίου 2014

Τα Metro 2033 και Metro: Last Light συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο πετυχημένα και πιο ποιοτικά shooter, αποσπώντας καλές κριτικές και θετικές γνώμες τόσο από τους reviewers, όσο και από τους gamers που έλιωσαν μαζί τους.
post-apocalypticατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τους εξαιρετικούς μηχανισμούς του gameplay και την καταιγιστική δράση συνέθεσαν μία πραγματικά εξαιρετική εικόνα που αγαπήθηκε από την gaming community.
metro-last-light-survivial-video
Η Deep Silver εδώ και μερικούς μήνες δουλεύει πάνω στη Metro Redux, μία remastered έκδοση και των δύο τίτλων Metro, που θα αφορά τα PlayStation 4Xbox One και PC και θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη επανέκδοση θα προσφέρει αναλύσεις 1080p στο PS4 και 900p στο Xbox One, αλλά και κίνηση στα 60 frames. Όμως σύμφωνα με την Deep Silver, το Metro Redux δεν θα είναι ένα απλό «ρετουσάρισμα» με καλύτερες αναλύσεις, αλλά θα έχει την μορφή του Director΄s cut, όπου πέραν των βελτιωμένων γραφικών, θα υπάρχει και μπόλικο έξτρα περιεχόμενο, αλλά και νέα στοιχεία στο gameplay και των δύο τίτλων. Εάν αναλογιστούμε ότι το Metro 2033 κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια, σίγουρα η διαφορά θα είναι τεράστια!
Τα δύο Metro θα είναι διαθέσιμα ξεχωριστά και ως Digital Download και δείτε το video trailer για να πάρετε μία πρώτη γεύση…
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger