E3 2014: Microsoft press conference

09 Ιουνίου 2014

Σε εξέλιξη. [LIVE UPDATE]
[Αρχική δημοσίευση: 6/5/14] Η συνέντευξη τύπου της Microsoft στη φετινή E3 με τίτλο Xbox: Game On ξεκινά. Δείτε την ζωντανά στο TechiPro μέσω του καθιερωμένου live update.
Πριν την παρουσίαση θα υπάρχει ένα μισάωρο pre-show event (19:00-19:30). Επίσημα η συνέντευξη τύπου ξεκινά στις 19:30, ενώ η συνολική διάρκεια της press conference αναμένεται να φτάσει τα 90 λεπτά. Ο Phil Spencer της Microsoft Game Studios τονίζει μέσω Twitter ότι η εταιρεία θα επικεντρωθεί αυτή τη φορά περισσότερο στους hardcore gamers, καθώς θα ανακοινωθούν τόσο νέα IPs όσο και διάφορα sequels, ενώ θα αποκαλυφθούν και ονόματα εταιρειών ανάπτυξης με τα οποία έχει ξεκινήσει συνεργασία.
H συνέντευξη τύπου της Microsoft θα είναι η πρώτη της εβδομάδας της Ε3. Η EA θα δώσει την δική της παρουσίαση την ίδια ήμερα μερικές ώρες αργότερα, στις 22:00, ενώ θα ακολουθήσει η Ubisoft στη 01:00 (Τρίτη 10/6), η Sony στις 04:00 και η Nintendo θα κλείσει στις 19:00 με το Nintendo Direct (online), το οποίο θα μεταδοθεί μέσω live streaming την Τρίτη 10 Ιουνίου, ενώ υπάρχουν φήμες περί αποκάλυψης νέου hardware.
Οι φήμες
Μετά την διαρροή των games που φέρεται ότι θα παρουσιάσει η Sony στην συνέντευξη τύπου στην E3, ήρθε στη δημοσιότητα και το αντίστοιχο πρόγραμμα της Microsoft μέσα από το blog TheCutAndDry που δηλώνει ότι οι πληροφορίες που έχει στα χέρια του προέρχονται από έμπιστη πηγή. Αναλυτικά οι φήμες για την συνέντευξη τύπου της Microsoft λένε τα εξής:
- Το Ryse 2 είναι ήδη υπό ανάπτυξη και θα παρουσιαστεί στην E3 μέσω ενός gameplay τρέιλερ. Θα λαμβάνει χώρα στον Μεσαίωνα, θα είναι περισσότερο open world και θα έχει ανανεωμένο σύστημα μάχης. Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας τα τέλη του 2016.

- Το Forza Horizon 2 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2014 με την βοήθεια της Playground Games. Θα είναι πάλι open world και θα περιλαμβάνει Λουιζιάνα, Μισισιπή, Νέο Μεξικό, Τέξας και Αρκάνσας. Θα υπάρχει εναλλαγή ημέρας/νύχτας, αλλαγές στις καιρικές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο. Το single player θα διαρκεί τουλάχιστον 80 ώρες.

- Η 343 Industries θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του Halo 2: Anniversary. Πρόκειται για ένα HD remake του Halo 2, θα περιλαμβάνει την αποστολή της E3 2003 ως unlockable mission και όλους τους χάρτες από την έκδοση για PC.

- Halo 5: Θα ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

- Η Rare ετοιμάζει reboots των Battletoads και Perfect Dark. To πρώτο θα διατεθεί αρχικά αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή και θα τρέχει στα 60fps. Το Perfect Dark από την άλλη θα μετατραπεί σε Action Adventure τρίτου προσώπου. Θα μοιάζει με τα games της σειράς Uncharted.

- Η Epic Games θα παρουσιάσει ένα νέο game που θα βασίζεται στο εντυπωσιακό demo του Samaritan που είδαμε το 2012. Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One. Οι φήμες κάνουν λόγο για το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά για αυτή τη γενιά!
- Αποκάλυψη του EchoBlack για Kinect από την Good Science Studios. Τα σκηνικά του παιχνιδιού θα αλλάζουν ανάλογα με τον τόνο της φωνής σας και την τοποθεσία σας. Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία διάθεσης.
- Η Twisted Pixel θα παρουσιάσει ένα sci-fi 2.5D Platform game που θα λαμβάνει χώρα στον πλανήτη του Dakelsus.
- Η Black Tusk θα δείξει ένα CGI τρέιλερ του Gears of War: Lazarus, το οποίο θα μας δείξει την νέα κατεύθυνση που θα πάρει η σειρά.
- Η Lift London θα παρουσιάσει δύο games. Δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες.
- Η Lionhead θα δείξει gameplay του Fable Legends και ένα teaser τρέιλερ ενός νέου παιχνιδιού που θα διαδραματίζεται σε μια post-cataclysmic εκδοχή του πλανήτη Γη. Πιθανότατα θα περιλαμβάνει εξωγήινους.
- Η Frontier Development αναπτύσσει ένα παιχνίδι για το Kinect. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.
- Η Grounding Inc θα παρουσιάσει το Phantom Dust: Sacrifice. Πρόκειται για prequel και θα διατεθεί σε επεισόδια, όπως τα games της Telltale.
- Το Quantum Break θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2014. Θα είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας και θα περιλαμβάνει και multiplayer modes. Έχουν γίνει περαιτέρω βελτιώσεις στον οπτικό τομέα.
- Το Sunset Overdrive θα κυκλοφορήσει τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου. Τα γραφικά του θα είναι περίπου όπως στο CGI τρέιλερ που παρουσιάστηκε πέρυσι. Το σύστημα του parkour θα είναι μια μίξη των Sonic, Jet Set Radio και Ratchet and Clank.
- Θα παρουσιαστεί το RugPuddle, ένα παιχνίδι της Platinum Games για τις κονσόλες της Microsoft. Θα είναι ένα Action Beat 'em Up όπως το Viewtiful Joe. Η Microsoft θα συνεργαστεί με την Platinum Games για να εκδώσει και άλλα games της.
- Η Leap Experience Pioneers θα ανακοινώσει ένα sci-fi Third Person Shooter RPG παρόμοιο με το Mass Effect. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.
- Μια νέα προγραμματιστική εταιρεία, η Platform Next Games θα δείξει ένα tech demo από ένα επικείμενο παιχνίδι της. Θα διαδραματίζεται είτε σε ένα αρχαίο, είτε σε ένα fantasy setting.
- Η Microsoft θα ανακοινώσει την ημερομηνία που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα Xbox One ως development kits. Πιθανότατα αυτή η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί πριν τον Οκτώβριο του 2014.
- Το Crackdown: Skyline θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015. Θα εκδοθεί από την Microsoft. Δεν έγιναν γνωστές άλλες πληροφορίες, ούτε ποια εταιρεία το αναπτύσσει.
[UPDATE 9/6] Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε το live streaming της Microsoft με Live Update από το TechinPro. Σήμερα στις 19:00 pre-E3 show και στις 19:30 ξεκινάει η Microsoft press conference. Όσα συμβαίνουν θα τα βλέπετε live εδώ με σχολιασμό. Ανά διαστήματα μπορείτε σε νέο tab να κάνετε refresh την είδηση ώστε να βλέπετε τι συμβαίνει.
[LIVE UPDATE] Προσθέστε αυτή την είδηση στα Favorites για να παρακολουθήσετε ζωντανά την συνέντευξη τύπου της Microsoft που θα ξεκινήσει την φετινή έκθεση E3 σήμερα Δευτέρα 19:00. Μαζί θα έχουμε και το καθιερωμένο live update.
Το πρώτο μισάωρο θα είναι pre-E3 show από την Microsoft. Το παρουσιάζει -ποιος άλλος- από τον Larry Hryb (Major Nelson).
19:05: Το pre-E3 Show ξεκίνησε με τον Dan Greenawalt να κάνει θεαματική είσοδο με αμάξι πολυτελείας. Ανέφερε λίγα λόγια για το Forza Horizon 2.
19:08: Ανακοίνωση για νέο app που κάνει track τα Achievements σε Snap mode
19:10: Έφτασε ένα λεωφορείο με το logo του Sunset Overdrive. Ο Ted Price της Insomniac Games μιλάει στον Larry Hryb.
19:14: Τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν του Killer Instinct με τον T.J. Combo.
19:20: Ο Rod Ferguson της Black Tusk. Η εταιρεία ανάπτυξης που δουλεύει για το νέο Gears of War.
19:24: Το Happy Wars του Xbox 360 (free-to-play) θα ακολουθήσει στο Xbox One. Θα διαθέτει split-screen τεσσάρων παικτών.
19:27: Ετοιμαστείτε, ξεκινάμε σε λίγα λεπτά.
19:30: Η press conference ξεκίνησε με τρέιλερ των Xbox One games.
19:31: Ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Sencer, ανοίγει την press conference ευχαριστώντας τους fans της Microsoft για την υποστήριξή τους στο Xbox One.
19:34: "Όλη η παρουσίαση θα είναι αφιερωμένη στα games!" Σημαντική δήλωση και σωστή στροφή από την Microsoft, όπως είχε δηλώσει και πριν την E3.
19:35: Το πρώτο τρέιλερ. Call of Duty: Advanced Warfare στο Xbox One.
19:37: Παρακολουθούμε gameplay από το παιχνίδι. Μία ομάδα αμερικανών στρατιωτών εισβάλουν σε μισοκατεστραμμένη πόλη. Θυμίζουμε ότι βρίσκεστε στο έτος 2054.
19:40: Τα πρώτα DLC θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στις κονσόλες Xbox.
19:44: Ο Dan Greenawalt της Turn 10 Studios ανεβαίνει στο stage να μιλήσει για το Forza Motorsport 5. Το Nurburgring θα είναι μία από τις επόμενες πίστες στο Forza 5. Είναι διαθέσιμη από σήμερα και μάλιστα δωρεάν. Οπότε όσοι έχετε Xbox One μπορείτε να το κατεβάσετε.
19:46: Για το Forza Horizon 2 μιλάει ο Ralph Fulton της Playground Games. Τώρα παρακολουθούμε τρέιλερ του.
19:50: Τώρα παρακολουθούμε τρέιλερ το Evolve της 2K Games σε ανάπτυξη της Turtle Rock Studios. Πρόκειται για ένα FPS στο οποίο θα επιλέγετε ανάμεσα σε πέντε classes: Asssault, Trapper, Medic, Support, Monster
19:51: Δεν ειπώθηκε τίποτα για το Evolve. Ο Vincent Pontbriand, Senior Producer της Ubisoft, θα μιλήσει τώρα για το Assassin's Creed: Unity. 
19:52: Βλέπουμε gameplay video του Assassin's Creed: Unity.
19:55: Ακολουθεί το Dragon Age: Inquisition για το οποίο βλέπουμε τρέιλερ. Έρχεται στις 7 Οκτωβρίου 2014 με τα DLC πρώτα στις κονσόλες Xbox.
20:00: Τώρα βλέπουμε τρέιλερ του Sunset Overdrive. Ακολούθως μιλάει ο Ted Price, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Insomniac Games.
20:03: Ο Ted Price μας δείχνει το πρώτο gameplay video του Sunset Overdrive. Τα γραφικά δείχνουν ιδιαίτερα καρτουνίστικα. Το gameplay είναι γρήγορο και δείχνει διασκεδαστικό, απλά στο σχεδιασμό του περιβάλλοντος ίσως όφειλε να υπάρχει καλύτερη ποιότητα. Έρχεται στις 28 Οκτωβρίου στο Xbox One.
20:05: Παρακολουθούμε Dead Rising 3 DLC με Co-Op 2-4 παικτών online και νέους χαρακτήρες τους Nick, Annie, Chuck, Frank για Co-Op 1-4 παικτών online. Κάπου είδαμε και τους Ryu, Akuma και Chun Li και δεν είναι τυχαίο. Σε συνεργασία με την Capcom ετοιμάζεται DLC, το οποίο ονομάζεται..."Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Edition Extra". Troll name ή πραγματικό; Θα δείξει.
20:07: O Alex Ρηγόπουλος, Chief Creative Officer της Harmonix ανεβαίνει on stage να μιλήσει για την σειρά Dance Central.
20:09: O David Eckelberry, Game Director του Fable Legends, μιλάει για το νέο exclusive της Microsoft. Τα γραφικά δείχνουν πανέμορφα, ειδικά στο σχεδιασμό των χαρακτήρων και τους φωτισμούς! Θα υποστηρίζει multiplayer και 2D top-down camera που θα προσδίδει στρατηγικά στοιχεία στο παιχνίδι. Θα ελέγχετε τον κόσμο από ψηλά σαν να είστε Θεός. Η multiplayer beta ξεκινάει το φθινόπωρο.
20:14: Multiplayer, Co-op campaign και Galaxies στο τρέιλερ του Project Spark για το Xbox One και τα Windows 8. Πρόκειται για την εφαρμογή με την οποία δημιουργείτε video games! Ένα εκατομμύριο δημιουργίες ανακοίνωσε η Microsoft. Το κατεβάζετε από το ProjectSpark.com αλλά απαιτεί Windows 8.1 για να τρέξει.
20:18: Τρέιλερ του Ori and the Blind Forest της Moon Studios, ενός indie game για το Xbox One.
20:20: Halo Master Collection για το Xbox One. Έρχεται στις 11 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει τα Halo 1-4. Το Gamerscore που θα κερδίσετε αν το ολοκληρώσετε στο 100% θα είναι 4.000
20:28: Το Halo 2 έρχεται στο Xbox One όπως μας υποσχέθηκε η Microsoft.

20:31: Τρέιλερ του Inside. Ενός ακόμη χαριτωμένου indie game από την Playdead.

20:32: Πληροφορίες για το ID@Xbox.
20:36: Rise of Tomb Raider: Τελικά η ονομασία που κατοχύρωσε η Square Enix επιβεβαιώθηκε! Θα μας έρθει τα Χριστούγεννα του 2015.

20:38: Νέο gameplay video για το The Witcher 3: Wild hunt! Ο Geralt κυνηγάει τέρατα στα βουνά! Όταν θα χτυπάτε έναν εχθρό θα μένουν σημάδια από το αίμα του οπότε θα μπορείτε να τον ακολοηθήσετε πολύ πιο εύκολα έτσι. Επίσης βλέπουμε και έντονες σκηνές βίας.
20:42: Ανακοινώθηκε το Phantom Dust από τον Yukio Futatsugi, δημιουργό του Panzer Dragoon. Ένα ακόμη δυνατό exclusive για το Xbox One.
20:46: Ο Ken Lobb μιλάει για το Phantom Dust.
20:49: O Ryan Barnard από την Massive παρουσιάζει Το The Division που έρχεται σε PC, PS4 και Xbox One. Στις κονσόλες Xbox θα έχει -μαντέψτε- timed exclusive DLCs.
20:52: O Hideki Kamiya της Platinum Games ανακοινώνει το Scalebound:
20:56: Ανακοινώνεται τρέιλερ του νέου Crackdown το οποίο θα αναπτύσσει ο David Jones, δημιουργός της σειράς!

21:00: Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η παρουσίαση της Microsoft στην E3. Συνεχίστε να κάνετε update την είδηση και μείνετε συντονισμένοι στο TechinPro για τον σχετικό απολογισμό σε λίγη ώρα!
[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger