Η Nvidia αναμένεται να παρουσιάσει τις GeForce GTX 880 και 870 το τελευταίο τρίμηνο του 2014

21 Ιουνίου 2014

Σύμφωνα με μία αναφορά, η Nvidia δεν αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη γενιά καρτών γραφικών υψηλής απόδοσης GeForce GTX 880 και 870, νωρίτερα από το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς που διανύουμε.
Οι δύο νέες κάρτες γραφικών αναμένεται να βασίζονται στη νέα GPU με τη κωδική ονομασία GM204 που θα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα κατασκευαστική μέθοδο των 28nm. Η εταιρεία που συνεργάζεται η Nvidia για την κατασκευή των chips, TSMC, έχει προβλήματα με την επόμενης γενιάς κατασκευαστική μέθοδο των 20nm, εξαναγκάζοντας την Nvidia να κάνει αλλαγές στη σχεδίαση των επόμενης γενιάς GPUs αρχιτεκτονικής Maxwell.

Λογικά, η αποδοτικότητα των νέων GPUs στη σειρά GeForce GTX 750 έδωσε τη δυνατότητα στην Nvidia να προχωρήσει παραπέρα με αυτή τη λογική. Όταν η κατασκευαστική μέθοδος των 20nm ωριμάσει αρκετά, τότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη η Nvidia να προχωρήσει στη "σμίκρυνση" των συγκεκριμένων chips, και με άλλες βελτιώσεις να τα ξαναπροωθήσει στην αγορά, όπως έκανε παλαιότερα με το G92.

Σύμφωνα με φήμες, το κορυφαίο GM204 chip διαθέτει 3200 πυρήνες CUDA, 200 TMUs, 32 ROPs με το memory interface να βρίσκεται στα 256-bit. Θα αντικαταστήσει το σημερινό chip της εταιρείας GK104.

 Site: TechPowerUp via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger