OpapShop: Χρήσιμο εργαλείο για τους παίκτες. Απαραίτητο για όλους τους πράκτορες

27 Ιουνίου 2014

Δελτίο Τύπου: Το OpapShop είναι η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή που έγινε ποτέ για τους πράκτορες και τους παίχτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ!

Στόχος της εφαρμογής είναι να δημιουργήσει ένα δυνατό κανάλι επικοινωνίας μεταξύ
πράκτορα & παίχτη, χρησιμοποιώντας τα έξυπνα τηλέφωνα που όλοι πλέον διαθέτουμε. Καμία λειτουργία δεν έχει σχεδιαστεί χωρίς να είναι πραγματικά απαραίτητη στον παίχτη. Όλη η φιλοσοφία είναι προιόν έρευνας, μελέτης και συλλογής πληροφοριών μέσα απο τη λειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ. Η εφαρμογή συγκεντρώνει τα πάντα γύρω απο τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και τα προσφέρει στο κοινό μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον.

“Το OpapShop θα σε φέρει στο πρακτορείο όπου κι αν βρίσκεσαι! Μετέτρεψε την οθόνη του κινητού σου σε ένα σύγχρονο πρακτορείο ΟΠΑΠ.”

Το ΚΙΝΟ, η ναυαρχίδα του ΟΠΑΠ, ζωντανεύει στο κινητό και προσφέρει στους παίχτες του όλες τις πληροφορίες που θέλει να γνωρίζει γύρω από τις κληρώσεις,τα στατιστικά και τα κέρδη του αγαπημένου παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, έχεις πρόσβαση σε όλες τις κληρώσεις και δυνατότητα αναζήτησης βάσει ημερομηνίας και ώρας. Ταυτόχρονα, μπορείς να δεις τις καθυστερήσεις και τις επαναλήψεις και για τους 80 αριθμούς στις τελευταίες διαδοχικές κληρώσεις. Τέλος, η αναλυτική προβολή των κερδών για κάθε κατηγορία αποτελεί ένα ακόμα ατού αυτής της εφαρμογής.

Στο Πάμε Στοίχημα, τα δεδομένα που προσφέρει το OpapShop είναι μοναδικά! Ο παίχτης του στοιχήματος έχει πλεον στην οθόνη του ολόκληρο το κουπόνι πλήρες και ενημερωμένο κάθε λεπτό. Για πρώτη φορά έχει στη διάθεσή του και ΟΛΕΣ τις αλλαγές αποδόσεων για κάθε αγώνα.Πλέον μπορεί να παρακολουθήσει την πορεία στοιχηματισμού κάθε αγώνα συγκρίνοντας παλιές και νέες αποδόσεις, ενισχύοντας έτσι τη στοιχηματική του επιλογή. Το πακέτο ολοκληρώνεται με ένα κατακόκκινο live με τελικά σκορ, πρόγραμμα αγώνων ημέρας και φυσικά με τα ζωντανά αποτελέσματα.

Τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όμως δεν είναι μόνο το ΚΙΝΟ και το Πάμε Στοίχημα. Γι αυτό λοιπόν η εφαρμογή OpapShop δε θα μπορούσε να αφήσει εκτός τα Αριθμολαχεία.Όλες οι κληρώσεις και τα κέρδη των ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΤΟ, EXTRA-5, SUPER-3 αλλά και τα αποτελέσματα του ΠΡΟΠΟ, προβάλλονται με ζωηρά γραφικά σε αυτοτελείς οθόνες, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστο το περιβάλλον της εφαρμογής. Το OpapShop συγκεντρώνει πληροφορίες για περισσότερα απο 4000 πρακτορεία ΟΠΑΠ απο κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους του να βρουν τόσο αυτά που είναι δίπλα τους, όσο και αυτά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις τους.

Κάθε εγγεγραμμένος πράκτορας του OpapShop έχει συμπληρώσει μια αναλυτική φόρμα περιγραφής των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει. Στη συνέχεια το πρακτορείο του αξιολογείται και κατατάσεται στην ανάλογη κατηγορία. Έτσι ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να δει και να διαλέξει το πρακτορείο της αρεσκίας του.

Με το opapShop η ροή της πληροφορίας είναι άμεση και συνεχής. Ο παίχτης είναι πάντα ενημερωμένος και έχει ό,τι ακριβώς χρειάζεται στην οθόνη του κινητού του. Το επόμενο διάστημα προβλέπεται συναρπαστικό για τον πράκτορα και τους πελάτες του! Στο OpapShop θα μπορείς να παρακολουθείς και να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα, προγνωστικά, τυχερά δελτία, events, προσκλήσεις που αναρτεί ο φίλος πράκτοράς σου στη σελίδα του. Έτσι η επικοινωνία μαζί του δε θα σταματάει ποτέ! Ειδικά notifications κάνουν pop up στην οθόνη σου και σε ενημερώνουν για ό,τι νέο υπάρχει.

Είσαι καλός στα προγνωστικά και πέφτεις μέσα στα αποτελέσματα των αγώνων? Εκμεταλλεύσου αυτό σου το ταλέντο και μπορείς να κερδίσεις! Παράλληλα, κάνοντας check in σε κάθε πρακτορείο συλλέγεις πόντους και λαμβάνεις μέρος σε τυχερούς διαγωνισμούς! Δώσε το στίγμα σου, συγκέντρωσε όσους περισσότερους πόντους μπορείς και εξαργύρωσέ τους σε μοναδικά δώρα και προσφορές.


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger