Oppo R3: Το πιο λεπτό LTE smartphone του πλανήτη είναι εδώ

14 Ιουνίου 2014

Ούτε μήνας δεν έχει περάσει καλά καλά από τότε που αποκαλύφθηκε το Oppo N1 mini και η Oppo προς τα τέλη αυτής της εβδομάδες θέλησε να παρουσιάσει το νέο μέλος της στην γκάμα συσκευών της, ένα ακόμη Android smartphone που ονομάζει Oppo R3.


Με διαστάσεις 142.3 x 70.4 x 6.3 χιλιοστά, το νέο R3 ήταν το λεπτόμερο smartphone που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής η εταιρία και μάλιστα λανσάρεται ως το λεπτότερο LTE smartphone στον κόσμο (αν και φαίνεται προς στιγμήν να είναι συμβατό μόνο με συχνότητες LTE δικτύων της Κίνας). 

Δεν προωθείται ως high-end συσκευή, δεν παύει όμως να φέρει ένα αξιόλογο hardware: Οθόνη αφής 5 ιντσώνς 720p (IPS), 8MP κάμερα πίσω, 5MP κάμερα εμπρός, επεξεργαστή Snapdragon 400 στα 1.6GHz, RAM 1GB και 8GB ενσωματωμένη μνήμη με επιλογή επέκτασης. To λειτουργικό που «τρέχει» είναι η έκδοση Android 4.3 Jelly Bean που «καλείται» να συνεργαστεί αρμονικά με το περιβάλλον εργασίας ColorOS που επιμελείται η Oppo. H συσκευή έχει βάρος 140 γραμμάρια και η μπαταρία της είναι στα 2420mAh. 

Αυτές τις ημέρες το νέο Oppo R3 θα ξεκινήσει να πωλείται στην αγορά της Κίνας στα 368 δολάρια, χωρίς να δίνονται πληροφορίες για το εάν η εταιρία σχεδιάσει την κυκλοφορία του και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές του πλανήτη. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger