Pornhub: Οι χρήστες iPad παρακολουθούν περισσότερο πορνό από εκείνους με Android tablet

06 Ιουνίου 2014

Το Pornhub είναι μία ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό, που καθημερινά επισκέπτονται 38 εκατομμύρια χρήστες. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε, ο mobile browser που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες στις επισκέψεις τους είναι...
η “φορητή έκδοση” του Safari, που ενσωματώνουν συσκευές iOS όπως το iPhone και το iPad.
Και αυτό από μόνο του λέει πολλά επίσης, αφού οι μισοί από τους 38 εκατομμύρια χρήστες της πορνοσελίδας χρησιμοποιούν smartphone ή tablet.
Το 73% των χρηστών που επισκέφτηκαν πρόσφατα το Pornhub, χρησιμοποιούσαν την mobile έκδοση του Safari, και αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούσαν συσκευή iPad. To 13.6% των χρηστών χρησιμοποιούσε τον Chrome, που είναι διαθέσιμος τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε Android. Ο browser του Android βρίσκεται στη 3η θέση με ποσοστό 7.8%.

Ένα μικρό ποσοστό, 4.8%, χρησιμοποίησε τον Silk, που εντοπίζεται σε συσκευές τύπου Amazon Kindle Fire. Όσο αφορά για την υπόλοιπη tablet κίνηση στην ιστοσελίδα, το 0.69% προέρχεται από χρήστες BlackBerry PlayBook.Και όμως, πολλοί χρήστες από ότι φαίνεται επισκέπτονται πορνογραφικές ιστοσελίδες από το smartphone τους, ακόμα και αν αυτό έχει οθόνη 3.5 ή 4.0 ιντσών. Όσο αφορά στις πρόσφατες επισκέψεις που κατέγραψε το Pornhub από smartphone, το 38.2% προέρχονταν από iPhone, ενώ το 29.4% των χρηστών χρησιμοποιούσε τον Android browser.

Το 18% των χρηστών χρησιμοποιούσε τον Chrome browser, ενώ το 2.4% προήλθε από χρήστες Windows Phone (Internet Explorer). Το 2.3% των επισκεπτών του Pornhub από κινητό χρησιμοποιούσαν επίσης τον Opera Mini browser.




 Site: PhoneArena
 Site: The Guardian via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger